Primul semn că vine frigul! CET-ul intră în revizie! Când se va întâmpla asta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primul semn că vine frigul! CET-ul intră în revizie! Când se va întâmpla asta
Social 07 Septembrie 2018 / 16:13 2059 accesări 1 comentariu

Electrocentrale Constanța S.A. informează consumatorii că va efectua revizia anuală a instalației de producere și transport a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare pentru pregătirea sezonului rece. În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Oprirea furnizării apei calde către constănțeni se va face în perioada 24.09, ora 00.00 – 26.09, ora 24.00. Revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 27.09.2018.

„Totodată, aducem la cunoștința constănțenilor că informația a fost transmisă și către conducerea RADET Constanța. Menționăm că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă nu pot fi efectuate decât cu oprirea tuturor instalațiilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în toată această perioadă“, transmite conducerea Electrocentrale Constanța S.A., printr-un comunicat de presă.

Loading...

1 comentariu

Nespalatul 09:41:18 / 09 Septembrie 2018
Desfiintati-va

CET -ul nu trebuie sa anunte cand opreste apa calda mai bine sa anunte cand da apa calda pentru ca sunt mai multe zile in care nu da decat zilele cand da si face economie de comunicate .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1902 secunde