Prognoza meteo pentru luna iunie: Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei în prima săptămână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prognoza meteo pentru luna iunie: Temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei în prima săptămână Din 8 iunie vine vara adevărată
Vremea 29 Mai 2020 / 09:52 701 accesări 0 comentarii

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă, în prognoza meteo valabilă între 1 şi 29 iunie, că săptămâna viitoare vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit, dar din 8 iunie vine vara adevărată, cu temperaturi normale pentru această perioadă.

În săptămâna 1 - 8 iunie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării. Excepţie va face sud-estul ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

În a doua săptămână din luna iunie, perioada 8 - 15 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, iar cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.144 secunde