Se modifică plata pensiilor! Ce s-a întâmplat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se modifică plata pensiilor! Ce s-a întâmplat

Social 24 Iunie 2018 / 17:12 5002 accesări

Calendarul de plată al pensiilor a fost modificat. Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat schimbarea calendarului care se aplică pensiilor plătite prin intermediul caselor teritoriale de pensii. Astfel, CNPP își anunță beneficiarii care primesc pensiile prin intermediul CN Poșta Romana SA că, începând cu luna iulie 2018 – calendarul de plată se modifică după cum urmează:

PLĂŢI CURENTE

1 - 15 ale lunii– la domiciliul beneficiarilor;

• pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale,în termen de 2 zile lucrătoaredupă ultima zi de plată a lunii respective.

PLĂŢI RESTANTE

11 – 15 ale lunii– la domiciliul beneficiarilor

• pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiți la domiciliu) drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Folosim acest context pentru a preciza că în cazul persoanelor ale căror drepturi se achită princonturi curente sau conturi de cardcalendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare.

Documentul de informare (talonul mov) se transmite între1 - 15 ale lunii– la domiciliul beneficiarilor.

Pentru pensionarii avizaţi la domiciliu documentul de informare se poate ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2279 secunde