SSC Farul Constanța și-a prezentat achizițiile din această iarnă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cu o zi înainte de primul meci oficial din sezonul de primăvară

SSC Farul Constanța și-a prezentat achizițiile din această iarnă

Sport 10 Martie 2017 / 20:20 3060 accesări
Antrenorul principal Ion Barbu a prezentat noile achiziții ale echipei SSC Farul Constanța

Antrenorul principal Ion Barbu a prezentat noile achiziții ale echipei SSC Farul Constanța

Sâmbătă și duminică se va relua campionatul Ligii a IV-a la fotbal, cu etapa a 20-a, a treia din returul campionatului. Cu o zi înaintea primului meci oficial din 2017, liderul cu punctaj maxim al clasamentului, SSC Farul Constanța, i-a prezentat pe jucătorii cu care și-a completat lotul din toamnă.

„Suntem pregătiți pentru startul sezonului de primăvară și, cu tot respectul pentru echipa adversă, cred că meciul de la Comana va fi la discreția noastră. Nu se pune problema învingătoarei, ci doar a scorului final. Din păcate, avem și câțiva accidentați, fundașii Răvoiu și Nițescu și portarul Raul Gonzalez. Sunt mulțumit de faptul că lotul a fost completat cu acești jucători noi, dar întotdeauna e loc de mai bine. Cred că suntem mai puternici și sunt sigur că vom avea și în retur un parcurs fără înfrângere, ca și în tur. În opinia mea, cu acest lot nu vom avea probleme nici la barajul de promovare în Liga a 3-a. Vom face tot posibilul să nu dezamăgim acești suporteri minunați pe care îi avem”, a declarat Ion Barbu.

În continuare, au fost prezentați jucătorii care au semnat cu SSC Farul în această iarnă:

Costel Nițescu (27 de ani, fundaș dreapta, de la CS Afumați): „Mă bucur că m-am întors acasă și tot ce îmi doresc este să îmi revin din punct de vedere fizic, să pot ajuta echipa și să revenim acolo unde trebuie să fim. Îmi doresc foarte mult să promovăm în Liga a 3-a și apoi să urcăm cât mai sus. Cam în două săptămâni voi fii apt să intru în teren pentru meciurile oficiale”

Tudor Țăranu (19 ani, fundaș central, de la Delta Dobrogea Tulcea): „Și eu mă bucur că m-am întors acasă, am venit cu sufletul deschis și ca să pun umărul la îndeplinirea obiectivelor clubului nostru, respectic să readucem Farul acolo unde îi este locul”

Ergut Asan (24 de ani, mijlocaș central, ultima oară la FC Viitorul Constanța): „Farul trebuie să fie în Liga 1 și noi vom încerca să readucem echipa acolo unde trebuie să fie”

Inocențiu Pavlicu (25 de ani, mijlocaș, de la Victoria Techirghiol): „Sunt bucuros că am fost primit la SSC Farul, mi s-a dat o șansă să pot arăta ce știu și ce talent am. Îmi doresc să progresez cât mai mult și să ducem echipa în prima ligă, pentru că acolo îi este locul. Este echipa noastră, a constănțenilor și a locuitorilor județului Constanța”

Raul Gonzalez del Acosta Vieites Santos (18 ani, portar): „Tatăl meu mi-a dat acest nume, pentru că ținea foarte mult cu Real Madrid, însă eu nu mi-am dorit să joc atacant, ca Raul, pentru că idolul meu este Iker Casillas”

Edis Abibula (18 ani, mijlocaș central sau mijlocaș stânga, de la juniorii Farului): „Avem un lot foarte valoros, iar colegii cu experiență mai mare ne-au ajutat mult pe noi, tinerii, să ne putem adapta cât mai repede. Sperăm la același succes ca în tur și să punem cu toții umărul la promovare”

Vlad Suciu (20 de ani, mijlocaș, ultima oară la FC Farul Constanța): „Sper să revin cât mai curând pe teren și să ajut echipa la îndeplinirea obiectivului. Sunt mândru că fac parte din această echipă!”

Eduard Istrate (18 ani, portar, de la Academia Farul Constanța): „Mă bucur că am ajuns la această echipă, emblema Constanței, și vreau ca în viitorul apropiat să demonstrez ce pot și să arăt antrenorilor că merit să joc. Voi lupta pentru locul meu în echipă”

Al nouălea jucător nou al Farului este Robert Neagoe (35 de ani, mijlocaș, ultima oară la SCM Pitești), care nu a fost prezent la conferința de presă de vineri, însă va fi în lot la partida cu Avântul Comana.

Ceilalți componenți ai lotului pentru a doua parte a campionatului 2016-2017:

Portar: Vladimir Neagu

Fundași: Florin Pătrașcu, Constantin Bumbac, Iulian Răvoiu, Bogdan Meleandră, Cosmin Dimofte, David Codruț Matei, Ionuț Iacob

Mijlocași: Daniel Ochia, Vasile Șicu, Ionuț Florea, Dănuț Popa, Ionuț Măgureanu, Edis Mândră

Atacanți: Dorel Zaharia, Alexandru Grigoraș, Cătălin Mazilu

Antrenor principal: Ion Barbu

Antrenor secund: Gheorghe Mina

Director tehnic: Viorel Farcaș

La nevoie, cei doi antrenori ar putea îmbrăca echipamentul formației constănțene pentru a-și ajuta elevii și din teren! SSC Farul Constanța s-a despărțit în această iarnă de Ciprian Resmeriță, Cornel Ciobanu și Cezar Beșleagă.

Iată programul complet al etapei a 20-a din Liga a IV-a: sâmbătă: CFR Constanța - CS Eforie (ora 12.00 juniorii; ora 14.00 seniorii); Sparta Techirghiol - CS Năvodari (12.00; 14.00); Știința Poarta Albă - Gloria Albești (12.00; 14.00); Victoria Mihai Viteazu - CS Mihail Kogălniceanu (12.00; 14.00); Gloria Băneasa - Voința Valu lui Traian (11.00; 13.00); Portul Constanța - Unirea Topraisar (11.00; 13.00); Avântul Comana - SSC Farul Constanța (11.00; 13.00); Farul Tuzla - Viitorul Fântânele (12.00; 14.00; se joacă la Eforie Sud); duminică: CSO Ovidiu - CS Agigea (11.00; 13.00; stadion Orășenesc).

Clasament seniori: 1. SSC Farul 57p (golaveraj 75-7); 2. CS Năvodari 48p (72-22); 3. Viitorul Fântânele 41p/18j (60-27); 4. CS Agigea 40p/18j (63-33).

Clasament juniori: 1. CS Năvodari 52p (golaveraj 174-32); 2. Portul Constanța 52p (95-21); 3. Viitorul Fântânele 43p (78-38).

Citește și:

Rezultatele celor opt restanțe din Liga a V-a și Liga a VI-a la fotbal

Duminică vor fi recuperate opt restanțe din Liga a V-a și Liga a VI-a la fotbal

Competițiile județene de fotbal se reiau pe 11 și 12 martie

Axiopolis Sport II Cernavodă și Inter Ion Corvin sunt lideri la jumătatea campionatului

SSC Farul încheie anul 2016 cu 9 puncte avans în clasament

SSC Farul - CFR, derby constănțean pe terenul ITC

AS Carvăn este campioană de toamnă în eșalonul al cincilea din fotbalul județean

SSC Farul Constanța a obținut a 18-a victorie consecutivă în Liga a IV-a

Final de tur și în Liga a V-a la fotbal

Proiectul SSC Farul devine tot mai atractiv pentru sponsori

Punctaj maxim pentru Inter Ion Corvin, în Liga a VI-a

CS Năvodari a încheiat turul campionatului pe poziția secundă

Ion Corvin - Olimpia, derby de clasament în Liga a VI-a la fotbal

CSO Ovidiu nu se prezintă la partidele cu SSC Farul, de pe teren propriu!

SSC Farul încheie prima jumătate a campionatului la Ovidiu

AS Carvăn a redevenit lider în Liga a V-a

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1722 secunde