SSC Farul joacă barajul cu Sarichioi pe Stadionul „Farul“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Promovarea în Liga a 3-a la fotbal, o simplă formalitate

SSC Farul joacă barajul cu Sarichioi pe Stadionul „Farul“

Sport 21 Iunie 2017 / 16:55 4283 accesări
SSC Farul Constanța va disputa sâmbătă primul meci din istoria sa pe Stadionul „Farul”

SSC Farul Constanța va disputa sâmbătă primul meci din istoria sa pe Stadionul „Farul”

Sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul „Farul” din Constanța va avea loc manșa retur a barajului de promovare în Liga a 3-a la fotbal, în care se vor întâlni SSC Farul Constanța și Pescărușul Sarichioi, campioanele județelor Constanța și Tulcea la nivel de Liga a IV-a. În turul de sâmbăta trecută, disputat la Sarichioi, SSC Farul a câștigat cu scorul de 7-2, astfel că returul din 24 iunie se anunță o simplă formalitate.

Gruparea constănțeană dorește să celebreze promovarea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc alături de cât mai mulți suporteri, astfel că a decis un preț modic pentru biletele de intrare: 5 lei. Evident, asta după ce Inspectoratul Județean de Jandarmi a constatat că organizatorii partidei de sâmbătă au remediat problemele rămase săptămâna trecută cu igienizarea tribunelor și cu securitatea spectatorilor, dându-și acceptul pentru ca meciul să se dispute pe cel mai mare stadion din Constanța.

SSC Farul a mai anunțat și faptul că fostul mare înotător Răzvan Florea a fost de acord să dea lovitura de începere a meciului de baraj de sâmbătă. Răzvan Florea, singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, a cucerit bronzul olimpic în 2004, la Atena, în proba de 200 metri spate. Și-a petrecut întreaga carieră de senior doar la CS Farul Constanța, iar după retragerea din activitate s-a dedicat proiectului său de suflet, fondând un club de înot, Atena Sport Club Constanța, unde este președinte și antrenor. La alegerile locale din vara anului trecut, Răzvan Florea a obținut mandatul de consilier local. „În urmă cu un an de zile, Farul Constanța a renăscut! Iată că acum ne găsim în fața unui meci de baraj, după care Farul Constanța va promova în primul eșalon. Ne vedem sâmbătă, ora 17.30, la stadionul Farul, unde voi fi și eu prezent pentru lovitura de începere. Haide Farul!”, a spus Răzvan Florea.

Partida SSC Farul Constanța - Pescărușul Sarichioi va fi transmisă în direct de Dotto Sport - Televiziunea Sportului Constănțean, pe Facebook și pe YouTube.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2384 secunde