Suada Agachi - Tehnici de citire a chipului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lansare de carte Suada Agachi - Tehnici de citire a chipului
Lifestyle 01 Octombrie 2019 / 10:50 2711 accesări 1 comentariu

Un eveniment cu totul inedit este organizat în luna octombrie a acestui an în mai multe orașe mari din țară, între care este inclus și Constanța. Este vorba despre turneul de lansare a cărții"Tehnici de citire a chipului" scrisă de SuadaAgachi - psiholog si specialist în tehnici de citire a chipului și analiza trăsăturilor faciale. Cartea cuprinde cele mai eficiente tehnici de citire a chipului, explicate pe larg și exemplificate prin numeroase imagini sugestive și este deosebit de utilă în identificarea caracterului și trasarea tiparului comportamental al unei persoane, pornind de la studiul trăsăturilor sale faciale.

Accesul la eveniment este gratuit însă, pentru rezervarea locului, cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0730353355.

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.

Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.

Mai multe detalii despre carte, evenimentele susținute de doamna Suada Agachi sau alte informații despre fizionomie, puteți găsi pe site-ul www.suada.ro.

Calendarul complet al evenimentelor de lansare a cărțiiTehnici de Citire a Chipului: București - 5 octombrie 2019; Constanța - 6 octombrie 2019; Iași - 12 octombrie 2019; Bacău - 13 octombrie 2019; Sibiu - 15 octombrie 2019; Brașov - 17 octombrie 2019; Cluj-Napoca - 20 octombri 2019; Oradea - 22 octombrie 2019; Timișoara - 23 octombrie 2019.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Se redeschid mall-urile!
Se redeschid mall-urile! 4544 accesări
Pagina a fost generata in 0.1404 secunde