„Summer Corporate Games”, la final

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Summer Corporate Games”, la final

Sport 29 August 2018 / 14:23 390 accesări

Comvex a primit trofeul „Grand Award Sport for Life”

Comvex a primit trofeul „Grand Award Sport for Life”

A doua ediție a „Summer Corporate Games”, eveniment rezervat iubitorii sportului din firme și corporații, s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Constanța și stațiunea Mamaia, în cele două două zile de competiții participanții concurând la 11 discipline sportive: volei pe plajă, Dragon Boat, bowling, tenis de câmp, tenis de masă, biliard, tir, fotbal, alergare, înot şi baschet. Demonstrativ, a fost organizat și un turneu de padbol.

Trofeele „Corporate Games” au fost obținute de Accenture Romania (alergare), All Star (baschet), WNS Romania (biliard), JTI (Dragon Boat), RCS & RDS (tir), Dara Marketing Business (fotbal), Comvex SA (înot), JTI (tenis de masă), North Star Shipping - ADM (tenis de câmp), RCS & RDS (bowling), Acibadem (volei pe plajă) și Dara Marketing Business (padbol). Aflată la prima participare în turneul de fotbal, echipa Telegraf a ocupat locul 2, cedând la loviturile de departajare în ultimul act.

La actuala ediție au fost acordate peste 250 de medalii, cel mai în vârsta jucător, 66 de ani, fiind de la Comvex, iar cel mai tânăr jucător, 20 ani, de la JTI.

Diviziile au fost revendicate astfel: Divizia 1 - Ziende Cyber Consulting, Divizia 2 - BAT, Divizia 3 - North Star Shipping - ADM, Divizia 4 - JTI, Divizia 5 - Comvex SA.

Trofeul „Medalist Award” a fost câștigat în acest an de JTI, iar trofeul „Grand Award Sport for Life” a fost obținut de Comvex SA, care a adunat la start cei mai mulți participanți, care și-au unit echipa pentru sport și distracție.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2318 secunde