Sute de mii de turişti străini vor primi felicitări de la Bulgaria

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sute de mii de turişti străini vor primi felicitări de la Bulgaria
Turism 10 Septembrie 2017 / 16:16 1612 accesări 2 comentarii
Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, a precizat că aceste cărți poștale vor purta semnătura sa

Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, a precizat că aceste cărți poștale vor purta semnătura sa

400.000 de turiști străini care au vizitat Bulgaria în acest an vor primi o carte poștală de felicitare din partea ministrului bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, în condițiile în care, în alte țări europene, populația protestează împotriva turiștilor, informează AFP. Cărțile poștale, cu mesajul "Vă mulțumim că ați ales Bulgaria!" și imagini cu mormântul trac din Kazanlâk și mănăstirea ortodoxă de la Rila, vor fi trimise unui număr de 400.000 de turiști aleși la întâmplare dintre cei cinci milioane de turiști străini care au vizitat Bulgaria în primele șapte luni ale anului, a precizat, joi, Ministerul bulgar al Turismului. Spre deosebire de unele metropole europene care suferă de o suprasaturație turistică, Bulgaria (7,1 milioane de locuitori) se bucură că a găzduit cinci milioane de vizitatori străini în perioada ianuarie-iulie 2017, în creștere cu 7,2% în ritm anual. Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, a precizat că aceste cărți poștale vor purta semnătura sa, iar adresele destinatarilor au fost obținute de la hoteluri.

"Vrem să le mulțumim personal", a declarat Angelkova, adăugând că cea mai bună publicitate este cea de la om la om. Veniturile din turism constituie aproximativ 13% din Produsul Intern Brut al Bulgariei, care este renumită drept una din cele mai ieftine destinații turistice din Europa, fiind preferată de germani, ruși și britanici.

2 comentarii

mereu 09:30:12 / 18 Septembrie 2017
felicitari din bulgaria

Zau?dar cei care raman fara masini?portofele?ce primesc? sincere condoleante?...

lasa ca si in Romania 01:45:39 / 05 Octombrie 2017
ramai si fara bani si fara masina.

invidia ne roade pe unii dintre noi pentru ca bulgarii ne-au dat lectii la turism.ca idee si eu am fost cu masina si n-am avut nici o problema.ospitalitatea si bunul simt pe litoralul bulgaresc sunt secretele succesului.machidonii sa mai ia notite.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2688 secunde