Teletext

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Teletext
Sport 22 Decembrie 2007 / 00:00 1034 accesări 0 comentarii

„Crosul Minorităţilor”, la Constanţa

Pe 18 decembrie, cu ocazia Zilei Minorităţilor din România, la Constanţa a fost organizat „Crosul Minorităţilor”, organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi, Direcţia pentru Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, sponsor principal fiind Consulatul Turciei. Primii trei clasaţi la feminin şi masculin au primit cupe şi diplome, iar din partea Consulatului tricouri şi cadouri. „Probabil că şi din cauza frigului participarea nu a fost prea numeroasă, doar 25 de partcipanţi la juniori şi şapte la seniori”, a declarat Aidîn Ablez, preşedintele AJSPT Constanţa. S-a alergat pe traseul Sala Sporturilor - Palatul Copiilor, iar pe primul loc la fete s-a clasat Ana-Maria Almăşan, în timp ce la băieţi a cîştigat Bogdan Ofiţeru. Au mai fost premiaţi cel mai tînăr participant, Nicu Sanchi (11 ani), şi cel mai vîrstnic alergător, Ismail Amet (37 de ani).

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor împărţi premii la Cupa Moş Crăciun

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, vor fi prezenţi duminică, de la ora 10:00, la Clubul Sportiv Şcolar 2 Pantelimon, unde vor împărţi premii participanţilor la Cupa Moş Crăciun la minifotbal. Cupa Moş Crăciun este organizată de clubul Juventus Bucureşti şi de Primăria Sectorului 2. Cîştigătoarea fiecărei categorii de vîrstă (10, 11 şi 12 ani) va primi 10 milioane de lei, ocupanta locului secund va fi premiată cu 7 milioane de lei, iar cea de-a treia clasată va fi recompensată cu 3 milioane de lei. De asemenea, toate echipele participante vor primi cîte 10 mingi din partea lui FC Juventus.

Mutu a marcat pentru Fiorentina în meciul cu Mlada Boleslav

Atacantul Adrian Mutu a fost considerat de presa italiană unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei în meciul cu Mlada Boleslav, din ultima etapă a grupei C a Cupei UEFA, partidă în care românul a marcat un gol din penalty. Site-ul Violanews.com i-a acordat lui Mutu nota 7. \"O altă scăriţă după cea cu Roma. Din piciorul său ies cele mai periculoase acţiuni şi colaborarea cu Vieri, este inutil să ascundem acest lucru, este net superioară celei cu Pazzini\", scrie sursa citată, care i-a acordat şi lui Christian Vieri nota 7. Fiorentinanews.com i-a acordat lui Mutu tot nota 7, în timp ce Vieri a primit 7,5. \"Nu a fost în ziua lui cea mai bună, dar a produs deliciul suporterilor cu pase foarte fine. Penalti şi scăriţă «fuoriclasse»\", a menţionat sursa citată despre Mutu.

Cheie de aur pentru Hagi

Un artist plastic din Valea Jiului, Ovidiu Pîrîianu, a realizat o cheie de aur în valoare de 5.000 de euro, pe care o va înmîna duminică, la Craiova, fostului internaţional Gheorghe Hagi. Cheia are culorile roşu şi albastru, ale echipei Steaua. Pe faţa lucrării se află un fotbalist cu o minge la picior, harta României şi \"Poarta sărutului\", iar pe spate scrie \"Pentru regele Hagi\". Pe cheie sunt încrustate un safir şi un rubin. Hagi îşi va lansa duminică, la Craiova, primul DVD din colecţia care-i poartă numele, intitulat: \"Hagi - vol. 1 Naţionala\".

Eva Tofalvi este cea mai bună schioare a anului

Biatlonista Eva Tofalvi a fost desemnată de Federaţia Română de Schi Biatlon cea mai bună sportivă a anului 2007, fiind urmată în acest clasament de Edit Miklos (schi alpin) şi Reka Ferencz (biatlon). Următoarele locuri sînt ocupate de Paul Pepene (schi fond), Dana Plotogea (biatlon), Roland Gerbacea (biatlon), Corina Grădinaru (snowboard), Petre Hogiu (schi fond), Mihai Damian (sărituri cu schiurile) şi Remus Tudor (sărituri cu schiurile).

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1184 secunde