Tom Cruise și-a rupt glezna pe platourile de filmare la producția „Mission: Impossible 6“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tom Cruise și-a rupt glezna pe platourile de filmare la producția „Mission: Impossible 6“
Monden 17 August 2017 / 08:00 1088 accesări 0 comentarii

Tom Cruise și-a rupt glezna pe platourile unde se turna viitorul film ''Mission: Impossible 6'', evenimentul ducând la suspendarea filmărilor pe perioada recuperării actorului american cunoscut pentru faptul că-și realizează singur mare parte dintre cascadorii, informează Reuters citând un anunț publicat miercuri de Paramount Pictures. În ciuda accidentului, data stabilită pentru lansarea în cinematografe a filmului — una dintre cele mai importante francize ale Viacom — rămâne aceeași, 27 iulie 2018, a precizat Paramount. Cruise, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut într-o înregistrare video publicată pe site-ul specializat în știri mondene TMZ încercând să sară între acoperișurile a două clădiri înalte și lovindu-se cu putere de un zid. Incidentul a avut loc în weekend, în timpul filmărilor din Londra. Ulterior, el a fost observat plecând de pe platourile de filmare șchiopătând.

''În timpul producției celui mai recent film ''Mission: Impossible'', Tom Cruise și-a rupt glezna interpretând o cascadorie. Producția va fi întreruptă cât timp Tom se recuperează'', se arată în anunțul Paramount. ''Tom dorește să vă mulțumească tuturor pentru griji și susținere și abia așteaptă să împărtășească filmul cu toată lumea, vara viitoare'', mai scrie studioul.

Paramount nu a precizat cât timp va fi întârziată producția peliculei. Potrivit publicației hollywoodiene Variety, filmările ar putea fi întrerupte între șase săptămâni și trei luni, cât timp Cruise se recuperează. De asemenea, Variety a scris că actorul american s-ar fi rănit și la șold.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1797 secunde