Trei cvasinecunoscuți se bat pentru candidatura PNL la funcția de primar al Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trei cvasinecunoscuți se bat pentru candidatura PNL la funcția de primar al Constanței
Administrație 05 Decembrie 2018 / 14:16 603 accesări 1 comentariu

Biroul Politic Municipal al PNL Constanța a aprobat, cu unanimitate de voturi, trei candidaturi pentru cursa internă privind desemnarea candidatului Partidului Național Liberal la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Constanța, din anul 2020. Cei trei sunt Cosmin Sava (preşedinte TNL Constanţa), George Niculescu (consilier judeţean) şi Costel Stanca (consilier judeţean şi prim-vicepreşedinte interimar al filialei municipale a PNL Constanţa).
Recomandările aprobate de Biroul Municipal urmează a fi dezbătute și validate la nivelul Biroului Politic Județean. În primăvară, se va face o primă evaluare a candidaților, urmând ca forurile statutare ale PNL să decidă candidatul cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

„Mă bucură cele trei candidaturi, mai ales că vorbim de oameni tineri și cu expertiză profesională solidă. Biroul Municipal a studiat cele trei dosare de candidaturi și a decis că domnii Stanca, Niculescu și Sava îndeplinesc condițiile de a intra în această competiție internă. După validare trebuie să vină cu proiecte pentru constănțeni și să convingă”, a declarat Adrian Manole, președintele interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța.

Procedura de desemnare a candidaților PNL la funcția de primar în municipiile reședință de județ a fost aprobată de Biroul Politic Național cu scopul de a transparentiza și îmbunătăți procesul de identificare și stabilire a candidaților liberali pentru alegerile locale.

Loading...

1 comentariu

Stelu 18:36:48 / 06 Decembrie 2018
Cel mai bun si mai bun ...

... primar liberal , ar fi Bula ! Bula , ala din bancuri ... Dar , din pacate , din nefericire , din scarba , domnul Bula nu vrea sa auda deloc de PNL ! Sustine , in continuare , ca la PNL totul miroase a hoit si ca gainile sunt curve si ca fac oua toxice pentru sanatatea publica ...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2059 secunde