Un nou weekend de poveste, în Orășelul Copiilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Reîncepe distracția!

Un nou weekend de poveste, în Orășelul Copiilor

Monden 12 Decembrie 2014 / 00:00 1038 accesări

Sfârșitul acestei săptămâni readuce animație puternică în Orășelul Copiilor din parcul de lângă Primăria Constanța. La o săptămână de la deschiderea cu artificii și spectacole, reîncepe distracția la scena amplasată lângă Monumentul Victoriei, în această seară, de la ora 19.30. Trupa constănțeană „Suflețel” va prezenta povestea Scufiței Roșii, într-o reprezentație de teatru pentru copii. Va urma, de la ora 20.00, încă un astfel de moment cu trupa Baloon Style, care va realiza spectacolul „Castelul ascuns”, iar de la ora 20.30, va susține un recital grupul vocal „Giocosso”. Începând cu ora 21.00, va concerta Kateleen, iar de la ora 21.30, va cânta folkistul constănțean Vivi Petcu. În cadrul serii, artiștii vor interpreta și colinde.

Distracția se va intensifica mâine seară, când, începând cu ora 19.30, vor urca pe scenă, pe rând, trupa Baloon Style, Ansamblul de dansuri populare „Dobrogea”, Iolanda Ulmețeanu, Bianca Niță și frumoasa Anna Lesko, cea care doar ce a lansat o nouă piesă de iarnă.

Duminică seară, de la aceeași oră, vor susține reprezentații trupa Suflețel, trupa Baloon Style, Anastasia, Robert Cristian Nicolae, Mirela Pană și Cabaret Unique. Intrarea este gratuită și distracția live garantată.

Taguri articol


12