Valentine’s Day pe bulevardul Tomis! Semafoarele s-au îndrăgostit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Valentine’s Day pe bulevardul Tomis! Semafoarele s-au îndrăgostit!
Lifestyle 14 Februarie 2018 / 15:07 1655 accesări 3 comentarii

Statul la semafor este mai frumos pentru șoferii constănțeni care circulă, în Constanța, pe bulevardul Tomis. Asta pentru că, atunci când culoarea roșie a semafoarelor se aprinde, bulevardul se umple de... inimioare. Nu este o glumă, ci o surpriză inedită pusă la cale de Primăria Constanța, în luna iubirii. Concret, până în 25 februarie, roșul de semafoarele de pe bulevardul Tomis au forma... dragostei. „Sperăm să fie o surpriză plăcută pentru participanții la trafic. Semafoarele funcționează în acest fel din 13 februarie și vor rămâne așa până în 25 februarie, pentru a prinde și Dragobetele, Ziua Îndrăgostiților la români. Apoi, vom monta din nou săgețile care îi îndrumă pe șoferi. Dacă această acțiune va avea un feedback pozitiv, vom face asemenea surprize și cu alte ocazii”, a declarat, pentru „Telegraf”, șeful Biroului de Sistematizare Rutieră și Siguranța Circulației din cadrul SC Confort Urban SRL Constanța, Adrian Căpățână. El a mai menționat că înlocuirea săgeților de îndrumare cu inimioare nu perturbă cu nimic circulația, pentru că șoferii se pot ghida în continuare după indicatoare.

Loading...

3 comentarii

Zărzărică 15:18:49 / 14 Februarie 2018
Ziua lui Valantais

Ziua îndrăgostiților trebuie sărbătorită românește, în fiecare zi, nu trebuie să iubim comercial, adică de dragul marketingului, pentru vânzare-cumpărare, pentru ca, comercianții să înmulțească, roooootunjească veniturile, oamenii trebuie să iubească tot mereu pe cei dragi : soție, soț, copii, părinții, bunicii, într-un cuvânt pe toți oamenii, așa dăm dovadă că iubim pe Dumnezeu și pe aproapele indiferent care este, mai cu seamă pe cei apropiați ! Ca respect pentru iubire, dragoste..., avem sărbătorile : ziua de naștere, ziua numelui, ziua în care s-a căsătorit religios și civil fiecare familie, sărbătorim multe alte evenimente frumoase petrecute în viața fiecăruia, marile sărbători religioase, naționale, ziua mamei : 25 MARTIE când sărbătorim BUNA VESTIRE, ziua femeii : ZIUA MIRONOSIȚELOR, vestitorii primăverii : 24 februarie, adică Dragobetele și 1 martie, mărțișorul, 24 iunie NAȘTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL ÎNAINTE MERGATORUL,în tradiția populară, această sărbătoare este numită Sânzienele și câââte și mai câte sărbători românești avem de sărbătorit ! Noi, românii nu am avut de lucru și am adoptat sărbători străine, care nu au nimic în comun cu sărbătorile noaste românești, adică am adoptat : halueinul cel drăcesc, valentine's day....., cei din afara României, au adoptat vreo sărbătoare românească ?! Nici un popor nu a adoptat vreo sărbătoare românească și noi, românii, hop țop, ne-am raliat celor rele, dragi români este bine și frumos, să sărbătorim ce ne reprezintă, ca să dăm dovadă tuturor, că ce avem de sărbătorit, nu-s de înlocuit și nici de înlăturat, să iubim ce avem, că este foarte foarte foarte bun / bine, valoros și de neînlocuit !

o 19:55:11 / 14 Februarie 2018
pla

Ce penibil, Constanta e cel mai jegos oras dintre orasele mari ale Romaniei si fatalau primarul-gunoi s-a gandit sa puna inimioare ca in mintea unui prost asta era necesitate.

Lucy 23:02:12 / 14 Februarie 2018
Recrutam imediat moderatori

Recrutam imediat moderatori anunturi.Primiti plata pentru fiecare anunt moderat Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea lor in sistem.Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul.Cereti detalii la adresa de email : lucicamiron12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1718 secunde