Weekend dedicat copiilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Orășelul Copiilor şi la Maritimo Shopping Center

Weekend dedicat copiilor

Monden 13 Decembrie 2014 / 00:00 842 accesări

Apropierea Sărbătorilor de Iarnă face ca, în acest weekend, să aibă prioritate la distracție cei mici. Atât Orășelul Copiilor, cât și Maritimo Shopping Center îi așteaptă, sâmbătă, pe cei mici, cu programe speciale.

Maritimo Shopping Center găzduieşte o nouă ediție a „Caravanei Isteţilor - ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun”. Începând cu ora 16.00 şi până în jurul orei 20.00, în zona Info Desk a centrului comercial, toţi cei prezenţi vor beneficia de un program variat, din care nu vor lipsi momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente şi din unităţi şcolare ale judeţului Constanţa, jocuri şi concursuri cu premii şi alte surprize. În cadrul evenimentului sunt invitaţi să concerteze Nikolaos Papadopoulos, Ştefania Ciortan şi Daria Ştefan.

La acest eveniment şi-au anunţat prezenţa în jur de 900 de copii. Pe parcursul celor patru ore de eveniment, se vor urmări secţiunile: Cel mai bun moment de dans, Cea mai bună voce, Cea mai frumoasă paradă a costumelor din materiale reciclabile, Micul poliţist şi Micul sportiv.

În Orășelul Copiilor, amenajat în parcul de lângă Primăria Constanța, distracția este în toi încă de vineri seară, când au avut loc primele concerte și reprezentații de teatru pentru copii. Astfel, sâmbătă, începând cu ora 19.30, vor urca pe scena de lângă Monumentul Victoriei, pe rând, trupa Baloon Style, Ansamblul de dansuri populare „Dobrogea”, Iolanda Ulmețeanu, Bianca Niță și frumoasa Anna Lesko, cea care doar ce a lansat o nouă piesă de iarnă. Duminică seară, de la aceeași oră, vor susține reprezentații trupa Suflețel, trupa Baloon Style, Anastasia, Robert Cristian Nicolae, Mirela Pană și Cabaret Unique. Intrarea este gratuită și distracția live garantată.12