Zeci de noi locuri de parcare în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În locul vechilor garaje Zeci de noi locuri de parcare în Constanța
Administrație 21 Februarie 2019 / 16:47 2415 accesări 3 comentarii

Trei parcări în care au fost amenajate aproximativ 60 de locuri de parcare, în locul garajelor demolate de curând, vor fi date în folosinţă zilele următoare pe aleea Lăcrămioarei. Angajații SC Confort Urban au început, ieri, lucrările de asfaltare, urmând ca ele să fie finalizate până la sfârșitul săptămânii. De asemenea, locurile de parcare vor fi marcate și numerotate corespunzător, astfel încât să nu mai fie necesară montarea stâlpișorilor care evidențiază rezervarea spațiilor de parcare. Cele trei parcări vor putea fi folosite de riveranii care își parcau până acum autoturismele pe trotuare sau pe spațiul verde. Reamintim că în scurt timp vor începe lucrările și pe străzile Basarabi, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului și vor continua pe strada Unirii. Amintim că, la începutul săptămânii, a început amenajarea locurilor de parcare pe strada Unirii, unde au fost demolate garajele din apropierea blocurilor. „Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, îndeamnă Primăria Constanța.

CÂTE LOCURI DE PARCARE VOR FI AMENAJATE ÎN TOTAL

Amintim că, lucrările de desființare a garajelor au început la finalul anului trecut. Acțiunea vizează circa 2.000 de garaje din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Autoritățile locale precizează că, potrivit măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 maşini. Practic, locu celor 2.000 de garaje ar putea fi luat de 3.000 de locuri de parcare. „Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz. Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, anunță cei de la Poliția Locală.

Loading...

3 comentarii

Nazi 20:01:27 / 21 Februarie 2019
Opinie

De copacii taiati nu pomeniti nimic la vara ne adapostim la umbra masinilor?

Alt constănțean 09:44:00 / 22 Februarie 2019
Parcare

Dacă dorește reclamă înainte de alegeri primarul, să construiască parcări supraetajate sau subterane, in special în centrul orașului. Nu să tragă niste asfalt și linii albe.

Zis 10:18:25 / 22 Februarie 2019
și făcut !

Unii au aprobat construirea garajelor ! Alții demolează garajele ! Așa ceva este ca la nebuni ! România este țara în care unii fac și alții demolează ! Ca să zicem, că facem și asta pe banii noștri / tuturor românilor ! Unde nu-i cap, vaaaaaaaaide picioare ! Unde sunt parcările subterane, adică de sub blocuri, la subsolul blocurilor s-au făcut locuri pentru apărarea în caz de evenimente de forță majoră și oamenii le-au transformat în boxe pentru depozitat unele și altele din apartamentele de tip cutie de chibrituri, apartamentele sunt mici, au spațiu restrâns, în loc să fi fost făcute apartamente spațioase și spațiile de la subsolul blocurilor, trebuiau făcute garaje pentru mașini, dar înainte de 1989, câtă lume putea să își permită un autoturism și acum făgădau decebal cu, clica vrea / vor să facă din "rahat bici" și asta pe ultima sută de metri, că a mai rămas foarte puțin timp până la alegerile locale și recuperează ce nu a făcut în ultimii ani de mandat, chiar "ne prostește la ochi" Podul de lângă supermarketul Cora, stă jalnic și muuuuulte altele la fel ! Bisericile începute și neterminate, de ce a dat locurile respective pentru construcția de biserici dacă nu, i-a luat la întrebări pe cei care au solicitat asemenea spații pentru construcții, adică pentru construcția de lăcașuri de cult, mai precis pentru construirea de biserici, acele biserici, defapt sunt o sursă de venituri și cheltuieli proprii pentru fooooarte mulți preoți și familiile lor, care trăiesc în lux, extravaganță, cu vacanțe în zone exotice, vile și mașini care mai de care 4 x 4, desfrânare la maximum, au firme de taxi cu reclame pentru masaj erotic și muuuuulte altele despre care oamenii de rând nici prin cap nu le trec, că se pot petrece, face și întâmpla, dacă politicienii și acei reprezentanți ai bisericii, nu se vor trezi din apucăturile, de : hoți, bandiți, excroci, jegmănitori, jefuitori....., ai banilor publici și oamenilor de rând și nu numai, România are să dispară ca țară și românii vor dispărea ca popor și asta de la niște nesătui, lacomi și nemernici care nu se mai satură odată pentru totdeauna de năravurile lor !? Există oameni în domeniile respective care fac cinste locului, misiunii și responsabilității pe care cu cinste le onorează , dar cum, cu o floare nu se poate face primăvară, atunci nemernicii să se trezească odată pentru totdeauna, că sacul cu multa bogăție pentru ei, s-a apropiat de fund și că "funia s-a apropiat de par".

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2108 secunde