4% dintre cele 1.200 de trenuri care circulă zilnic în România, ANULATE!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În 26 februarie

4% dintre cele 1.200 de trenuri care circulă zilnic în România, ANULATE!

Social 26 Februarie 2018 / 17:55 928 accesări

În 26 februarie a fost luată decizia anulării a aproximativ 4% dintre cele aproximativ 1.200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România. Măsura are ca scop eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și pluguri de zăpadă și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri. Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate. (www.cfrcalatori.ro / Mersul Trenurilor).

CFR recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din gări sau: 0219521 – INFO CFR (trafic intern); numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe wwww.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice; 021.319.0358 - Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti; în aplicația INFO TREN ÎN CIRCULAȚIE (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

CFR Călători a anunțat pentru 26 februarie lista trenurilor anulate, situația pentru ora 16.30, urmând ca, periodic, aceasta să fie actualizată în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren. Lista trenurilor poate fi consultată la linkul https://goo.gl/9FuJwL.12
Pagina a fost generata in 0.1811 secunde