A fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”
Sport 15 Iulie 2020 / 10:29 960 accesări 0 comentarii

Veste bună pentru practicanţii fotbalului la nivel amator. Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat marţi, 14 iulie 2020, faptul că s-a decis aprobarea protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator și modificarea documentului care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice Liga 1, Liga 2 și Cupa României în contextul pandemiei COVID-19, ținând cont de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.

Decizia Comitetului de Urgență FRF a fost luată având în vedere Ordinul din data de 7 iulie 2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 604 din 09 iulie 2020, emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

Astfel, a fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”.

Obiectivul acestui protocol îl reprezintă asigurarea sănătății persoanelor implicate precum și reducerea la minim a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru:

Jucători și familiile lor;

Staff tehnic, medical și familiile lor;

Staff suport și administrativ și familiile lor.

Tot marţi, 14 iulie, a fost aprobată și modificarea „Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”, conform ultimelor reglementări ale autorităților.

Citeşte aici

“Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”.

“Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1217 secunde