A fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”

Sport 15 Iulie 2020 / 10:29 1493 accesări

Veste bună pentru practicanţii fotbalului la nivel amator. Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat marţi, 14 iulie 2020, faptul că s-a decis aprobarea protocolului medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator și modificarea documentului care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice Liga 1, Liga 2 și Cupa României în contextul pandemiei COVID-19, ținând cont de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.

Decizia Comitetului de Urgență FRF a fost luată având în vedere Ordinul din data de 7 iulie 2020, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 604 din 09 iulie 2020, emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

Astfel, a fost aprobat „Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”.

Obiectivul acestui protocol îl reprezintă asigurarea sănătății persoanelor implicate precum și reducerea la minim a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru:

Jucători și familiile lor;

Staff tehnic, medical și familiile lor;

Staff suport și administrativ și familiile lor.

Tot marţi, 14 iulie, a fost aprobată și modificarea „Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”, conform ultimelor reglementări ale autorităților.

Citeşte aici

“Protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator”.

“Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor”12