A murit chitaristul „Fast“ Eddie Clarke, ultimul din formula de aur a Motörhead

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A murit chitaristul „Fast“ Eddie Clarke, ultimul din formula de aur a Motörhead
Monden 11 Ianuarie 2018 / 17:51 641 accesări 0 comentarii

„Fast” Eddie Clarke a murit noaptea trecută, într-un spital din Anglia, la vârsta de 67 de ani, din cauza pneumoniei. A fost, de altfel, și ultimul supraviețuitor din cea mai bună componență a trupei Motörhead de-a lungul celor 43 de ani de istorie. Toboșarul Phil „Philthy Animal” Taylor a decedat în noiembrie 2015, din cauza insuficienței hepatice (la vârsta de 61 de ani), după care, o lună mai târziu, a trecut în neființă și liderul trupei, Lemmy Kilmister (chitară-bas și voce), pierzând lupta cu cancerul (70 de ani).

„Fast” Eddie a părăsit trupa în anul 1982, dar a contribuit la realizarea primlor șase albume, printre care și cele mai bine vândute - „Overkill”, „Bomber” și „Ace of Spades”. După ce s-a despărțit de Motörhead, Eddie Clarke a pus bazele formației Rockway, împreună cu basistul UFO, Pete Way. Regretatul chitarist s-a aflat și în turnee alături de AC/DC, iar începând cu anul 2000 a fost invitat de nenumărate ori în cadrul concertelor Motörhead.

Taguri articol
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2159 secunde