A patra ediţie a Memorialului „Aurel Simionescu” la box

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă, de la ora 10.00, la Sala „Tomis”

A patra ediţie a Memorialului „Aurel Simionescu” la box

Sport 25 Ianuarie 2019 / 10:11 559 accesări

Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 10.00, în sala de box din Complexul Sportiv „Tomis” (Flămânda), Clubul Sportiv Farul Constanța va organiza o competiție pugilistică devenită tradițională în Constanța: a patra ediție a Memorialului „Aurel Simionescu”. Inițiatorul acestui eveniment sportiv este antrenorul Mihai Constantin. Gala de sâmbătă va avea meciuri de copii, juniori, tineret şi seniori, fără decizie, iar cluburile care vor participa sunt BC Simion Bucureşti, CS Târgovişte, CS Callatis Mangalia, CSA Axiopolis Cernavodă, CS Medgidia și CS Farul Constanța.

„Ţin să mulţumesc pentru sprijinul acordat, fără de care această acţiune nu ar fi avut loc, doamnei Mariana Solomon, directorul DJST Constanţa, şi domnului Gabriel Stan, preşedintele de onoare al Asociaţiei Judeţene de Box Constanţa”, a menţionat antrenorul Mihai Constantin.

Aurel Simionescu va rămâne în istoria boxului românesc ca fiind antrenorul care l-a descoperit și l-a crescut pe Ionuț Gheorghe, medaliat olimpic cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004.

Antrenorul emerit de box Aurel Simionescu, decedat la vârsta de 69 de ani, a activat întreaga sa carieră de sportiv și tehnician la cluburi din județul Constanța: Energia Constanța și CS Farul Constanța - ca boxer, respectiv Hidrotehnica Constanța, CS Farul, BC Iacob Mira Agigea, Alutus Litoral Mangalia și BC Adan Constanța - ca antrenor.12
Pagina a fost generata in 0.144 secunde