Absurd! Unde?! În Uganda! Președintele vrea să interzică sexul oral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Absurd! Unde?! În Uganda! Președintele vrea să interzică sexul oral

Monden 18 Aprilie 2018 / 16:05 1363 accesări

Preşedintele Ugandei a anunţat că vrea să le interzică propriilor cetăţeni să practice sexul oral, motivând că "gura este pentru mâncat".

Preşedintele Yoweri Museveni i-a acuzat pe străini că încearcă să-i convingă pe ugandezi să practice sexul oral. Oficialul a emis un "avertisment public" pe această temă, notează publicaţia Britanică Daily Mail.

"Daţi-mi voie să profit de această ocazie pentru a avertiza cetăţenii în mod public despre practicile greşite în care sunt implicaţi şi pe care le promovează unii străini. Una dintre aceste practici este sexul oral. Gura este pentru mâncat, nu pentru sex.Preşedintele Museveni a semnat în 2014 o lege împotriva homosexualităţii, prin care relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex au fost interzise. Pedeapsa pentru homosexualitate în Uganda poate ajunge la închisoare pe viaţă. Legea incriminează şi tăinuirea practicilor homosexuale de către terţe persoane.

În 2014, când a semnat legea împotriva homosexualităţii, preşedintele Ugandei a afirmat că sexul oral poate cauza paraziţi intestinali. "Atunci când pui gura acolo poţi să te alegi cu viermi care îţi intră în stomac, pentru că aceasta este adresa greşită", a afirmat Museveni.

Taguri articol


12