Accidentare gravă pentru Dembele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
N-a trecut o lună de când s-a transferat la FC Barcelona!

Accidentare gravă pentru Dembele

Sport 19 Septembrie 2017 / 14:24 685 accesări
Dembele s-a oprit din alergare în minutul 24 al partidei cu Getafe

Dembele s-a oprit din alergare în minutul 24 al partidei cu Getafe

FC Barcelona a rămas foarte repede fără jucătorul transferat pentru a suplini plecarea lui Neymar la PSG! Accidentarea lui Dembele din etapa trecută este una gravă, astfel că atacantul francez va lipsi de pe teren circa patru luni. El s-a accidentat în minutul 24 al partidei cu Getafe, câștigată cu 2-1 de catalani, fără să fie atins de vreun adversar.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a simțit o înțepătură la coapsa stângă și s-a întins pe gazon, fiind ulterior înlocuit. Investigațiile amănunțite au relevat că Ousmane Dembele a suferit o ruptură la tendonul bicepsului femural de la coapsa stângă, urmând a fi operat marți, la Helsinki.

El va intra pe mâna celebrului chirurg Sakari Orava, de la clinica NEO din Turku. Finlandezul în vârstă de 72 de ani este considerat cel mai important specialist în leziuni ale tendoanelor, cu peste 25.000 de operații și cu o mulțime de sportivi celebri ca pacienți. Printre ei, fotbaliștii Beckham, Guardiola, Deschamps și Șevcenko și atleții Haile Gebreselassie, Frankie Fredericks și Merlene Ottey.

BARCELONA ECONOMISEŞTE 10 MILIOANE DE EURO

FC Barcelona va economisi 10 milioane de euro după indisponibilitatea lui Dembele! Asta pentru că una dintre clauzele din contractul de transfer de la Borussia Dortmund prevedea ca FC Barcelona să achite în plus 10 milioane de euro dacă Dembele juca peste 50 de meciuri în acest sezon. Însă accidentarea suferită va face imposibilă atingerea acestui număr de partide. Catalanii l-au transferat în august pe Dembele, pentru 105 milioane de euro plus bonusuri care ar fi putut ajunge la o sumă suplimentară de 40 de milioane de euro.

Taguri articol


12