Ace, cuie şi sârmă găsite în corpul unui pacient

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Medic: În 40 de ani de practică nu am văzut aşa ceva Ace, cuie şi sârmă găsite în corpul unui pacient
Sănătate 09 Iulie 2019 / 11:27 2300 accesări 0 comentarii

Imagini incredibile, cu radiografii realizate în cazul unui pacient din Botoşani, au fost postate pe Facebook de un medic, care a sesizat că în corpul bărbatului sunt ace, cuie şi bucăţi de sârmă. Medicul spune că în 40 de ani de practică nu a mai văzut aşa ceva.

Medicul internist Elena Cardaş de la Spitalul Judeţean din Botoşani a făcut publice câteva radiografii, şocată de descoperirile pe care le-a făcut în corpul unui pacient din Botoşani.

Pacientul respectiv s-a automutilat, în corpul acestuia fiind găsite ace cuie şi sârme, medicul precizând că este vorba de un pacient cu tulburări afective.

„Ce se mai poate găsi în corpul unui pacient. Ace, cuie, sârme. În 40 de ani de când mă învârt în ale medicinii nu am mai văzut aşa ceva. Ca o precizare, este vorba de un pacient cu tulburări afective şi psihice. Acele sunt de mult acolo, umăr, gât, axilă. Corpul le acceptă. Ce să facă, săracul. Este o victimă”, a scris medicul Elena Cardaş pe pagina sa de Facebook.

Potrivit medicului, pacientul ajuns la Spitalul din Botoşani s-ar fi automutilat ani la rând, iar organismul acestuia a început să accepte corpurile străine.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1716 secunde