Acțiune în forță pe Marea Neagră și în Deltă! Braconieri capturați!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Acțiune în forță pe Marea Neagră și în Deltă! Braconieri capturați!
Eveniment 15 Septembrie 2016 / 11:11 1197 accesări 1 comentariu

După un weekend plin de controale și acțiuni de prindere a „pescarilor amatori", polițiștii de frontieră tulceni au făcut o nouă captură pe raza localității Telița. Agenții au prins miercuri un individ care transporta în mașina sa marca Mitsubishi 106 kilograme de pește proaspăt, pentru care nu avea documente justificative.

Poliția Română a declanșat razii fulger pe Marea Neagră și în Delta Dunării. Oamenii legii au confiscat peste 350 de kilograme de pește şi ambarcațiuni, în urma unei acțiuni desfăşurate în weekend.

„În perioada 9 - 11 septembrie, ofițerii și agenții din cadrul Serviciului de Poliție „Delta Dunării” au efectuat șapte controale, două pe mare, două în zona litorală Vadu şi trei în Delta Dunării. În urma verificărilor au fost constatate infracțiuni privind pescuitul și acvacultura. Patru persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru cercetări. Au fost confiscate patru plase de pescuit, în lungime totală de 500 de metri, trei ambarcațiuni, trei motoare, un rezervor şi șase rame, în valoare de aproximativ 51.500 de lei", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

La data de 10 septembrie, autoritățile au depistat pe Marea Neagră, în dreptul localității Vadu, doi bărbaţi, în timp ce pescuiau cu unelte interzise și cu o ambarcațiune fără licenţă. În momentul flagrantului, aceștia aveau capturate 231 de kilograme de pește proaspăt din specia pisică de mare. Ambarcațiunea și motorul au fost confiscate, iar indivizii s-au ales cu dosar penal.

Citește și:

Polițiștii l-au prins cu sturionul în mașină!Pagina a fost generata in 0.1919 secunde