Adio, vară! Super-concerte la Jupiter

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Adio, vară! Super-concerte la Jupiter

Divertisment 30 August 2016 / 16:14 616 accesări

Finalul de sezon se anunță a fi plin de surprize la Jupiter. Cel puțin așa promit organizatorii stagiunii estivale de la Teatrul de Vară din stațiune pentru seara de miercuri, 31 august, de la ora 21.00. Surprizele muzicale vor fi oferite de trei mari trupe ale momentului: Gașca de Acasă, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa Coco. Un bilet pentru concertul de la finalul sezonului estival la Jupiter costă 30 de lei.

Gaşca de Acasă, formaţie cu tradiţie pe scenele băimărene, desfășoară o constantă activitate concertistică încă din 2011. În anii 2000 - 2010, a colaborat cu artiști precum: Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu. În acest moment, formaţia este formată din: Andreea Carmen Podina - voce, Patriciu Pop - voce și clape, Voicu Stoian - chitară, backing vocals, Pefi Pop - tobe și Puiu Șolobot - chitară bas.

Trupa Pact este formată din solistul vocal Leo Iorga, de la Compact, și Adrian Ordean, compozitorul unor hituri precum: „Trenul pierdut”, „Să te gândești la mine”, „După ani și ani”, „Cine ești tu oare”, alături de Lake, Alex, Răzvan și Codruț.

La Compact a petrecut un deceniu și Adrian „Coco” Tincă, cel care, la Brașov, a pus bazele trupei Coco, alături de Robert Risteiu - tobe, Gabriel Voicu - chitară solo și Monel Puia - clape.

Citește și:

Concert Leo Iorga și Pacifica, la Jupiter

Concert aniversar Direcția 5, în Mamaia12
Pagina a fost generata in 0.6008 secunde