AGLOMERAȚIE MARE! Bilete CFR epuizate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

AGLOMERAȚIE MARE! Bilete CFR epuizate!

Social 14 Aprilie 2017 / 14:08 2128 accesări

"Nu mai sunt bilete!" Biletele de călătorie au fost epuizate pe mai multe rute din țară și se emit bilete fără loc la anumite trenuri - la solicitări exprese ale pasagerilor, informează, vineri, CFR Călători. Pentru minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte, CFR Călători a suplimentat garniturile cu peste 8.000 de locuri.

CFR Călători circulă zilnic cu peste 1200 de trenuri, care au în compunere un anumit număr de vagoane/ automotoare. Din punct de vedere al materialului rulant (vagoane, automotoare), deținem un număr limitat de vagoane/automotoare pe care încercăm să-l optimizăm și utilizăm cât mai eficient. În aceasta perioadă toate capacitățile din parcul activ al companiei sunt în teren, suplimentar față de zilele obișnuite cu peste 8000 de locuri/zi.

Personalul feroviar a fost, de asemenea, suplimentat. Astfel, în marile Gări sunt marcate case speciale dedicate studenților și se lucrează cu maxim de case de bilete deschise.

De exemplu, în Gara de Nord din București se lucrează cu peste 30 de casieri, DUBLU față de zilele obișnuite. În toată această perioadă, la anumite trenuri - la solicitări exprese ale pasagerilor - se emit bilete “fără loc”, în limita maximă admisă pe vagon.

Cei interesați de călătoria cu trenul trebuie să știe că sunt anumite rute pentru care biletele cu loc sunt epuizate:

  • București – Buzău/Bacău/Suceava/Iași
  • București – Craiova
  • București – Pitești
  • Cluj – Suceava/Iași
  • București – Constanța
  • București – Brăila/Galați
  • București – Brașov/Sibiu/Cluj Napoca

CFR Călători își cere scuze pentru eventualele inconveniente și informează că pe mai multe rute biletele de călătorie au fost epuizate și că la anumite trenuri - la solicitări exprese ale pasagerilor - se emit bilete “fără loc”, în limita maximă admisă pe vagon.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2125 secunde