Alegerile europarlamentare, un test pentru toți românii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alegerile europarlamentare, un test pentru toți românii
Politică 10 Ianuarie 2019 / 17:37 1577 accesări 2 comentarii

Alegerile europarlamentare vor fi un test pe care cetăţenii români îl vor da în acest an pentru a confirma susţinerea lor pentru o Românie europeană, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, la finalul unei întrevederi avute, joi, cu ambasadorul francez în ţara noastră, Michele Ramis, şi ministrul pentru Afaceri Europene din Franţa, Nathalie Loiseau. „A fost o discuţie în care am constatat, o dată în plus, interesul, preocuparea şi susţinerea Franţei pentru valorile europene reale şi pentru necesitatea ca România să rămână un membru responsabil şi democratic al familiei europene. Alegerile europarlamentare vor fi un test pe care cetăţenii români îl vor da în acest an pentru a confirma susţinerea lor pentru o Românie europeană”, a declarat Barna, conform unui comunicat al USR. Potrivit sursei citate, ministrul Nathalie Loiseau se află în aceste zile într-o vizită oficială în România, pentru a discuta despre organizarea şi desfăşurarea Preşedinţiei române la Consiliul UE. În cadrul întrevederii de joi dintre liderul USR, ambasadorul francez în România şi ministrul Loiseau discuţiile au avut ca teme principale stadiul actual şi pe priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul UE, perspectivele politice ale României în anul 2019, precum şi perspectivele statului de drept şi ale stabilităţii justiţiei din România.

Loading...

2 comentarii

Test... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și USR ? 09:25:34 / 11 Ianuarie 2019
ROMÂNII ȘTIU CU CINE SA VOTEZE....

Sa văzut cum "ALEȘI" PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și USR au votat împotriva României..Că România să FIE SANCȚIONATĂ in parlamentul european după ce tot ei PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS au organizat acel măcel , lovitură de stat,dinb10 august.In care forțele de ordine jandarmeria și-au făcut datoria cu brio

Gelu 07:25:37 / 12 Ianuarie 2019
Am o frica

O sa le vina mai ușor romanilor sa.si părăsească țara decât să iasă la vot și să voteze .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1942 secunde