Alimente expirate și mult jeg la terase din stațiunea Mamaia!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alimente expirate și mult jeg la terase din stațiunea Mamaia!
Social 13 Iulie 2017 / 08:15 4538 accesări 1 comentariu

În noaptea de 12 spre 13 iulie, începând cu ora 22.00, directorul din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Paul Anghel, a organizat, împreună cu majoritatea colegilor din Comandamentul litoral 2017, mai multe acțiuni de verificare și control, în zona Casino din Mamaia, a declarat șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu. Rezultatele sunt halucinante! Inspectorii au rămas îngroziți în urma verificărilor.

Autoritățile au descoperit carne pentru mici expirată de mai bine de 4 luni. Zeci de kilograme de ciorba erau păstrate de pe o zi de alta. Patronul s-a justificat ca acestea sunt doar pentru angajații săi. Într-un alt local, au descoperit în congelator o rață întreagă, cu tot cu pene. De asemenea, mâncarea gătită cu multe zile înainte era dezghețată și servită clienților ca proaspăt făcută. La o altă terasă au descoperit că bucăți de friptură rămase ajungeau în pizza. Șeful OPC Contanța susține că de vină sunt nu doar patronii, ci și angajații.

Vă prezentăm câteva fotografii și filme de la fața locului. La Pizzeria „Azzuro“ a fost găsită o rață cu tot cu pene în congelator. Au fost închise pentru 6 luni unitățile „Balans“ și „Azzuro“.

Vezi video aici:

https://youtu.be/EPtwcuhwBoo

https://youtu.be/gloa6LxEsG8

https://youtu.be/S2okLupY2O0

1 comentariu

marius 15:29:53 / 13 Iulie 2017
protectia consumatorului

Dar de ce protectia consumatorului -OPC-( Politia nu are drept de control) nu vrea sa faca verificari la barurile de cartier, mai ales barul-hotel Rubin (fost Vanatoru) unde se face prostitutie, droguri, etc jegul este caracteristic si are program non-stop/ minorii si tineretul fara munca sunt bine primiti .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2925 secunde