Andra Gogan, vocea care a cucerit copiii, are propria emisiune la Neptun TV

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Astăzi, ora 18.00 - premiera „E vara ta la Aqua Magic!“ Andra Gogan, vocea care a cucerit copiii, are propria emisiune la Neptun TV
Divertisment 07 Iulie 2016 / 17:35 1831 accesări 0 comentarii

Andra Gogan, adolescenta care a cucerit cu vocea sa copiii din România, dă startul unei veri pline de surprize la Neptun TV! Astăzi, de la ora 18.00, televiziunea de la mare difuzează prima ediţie a emisiunii „E vara ta!”, un show găzduit de Aqua Magic Mamaia şi inspirat din atmosfera serialelor pentru copii şi tineri.

Platoul de filmare a fost deja amenajat în parcul acvatic, iar Andra Gogan promite o vară cu distracţie cât cuprinde. „Abia aştept să mă distrez vara aceasta alături de toţi copiii şi adolescenţii, la Aqua Magic. Emisiunea E vara ta“ este locul ideal unde veţi asculta cea mai bună muzică, veţi afla lucruri interesante despre cei mai talentaţi invitaţi, veţi avea parte de jocuri şi concursuri. În două cuvinte - vara perfectă“, spune artista.

Tineri de toate vârstele, cu poftă de viaţă, vin în emisiune să-şi demonstreze abilităţile artistice. Nu lipsesc concursurile, premiile şi, mai ales, distracţia. Invitaţii Andrei cântă, dansează, fac întreceri pe role, gătesc reţete de vară. Tânăra va avea pe parcursul întregii veri şi un coprezentator, nimeni altul decât fratele său, Răzvan, cunoscut şi el datorită aptitudinilor artistice.

Andra Gogan a devenit celebră după ce a însufleţit cu vocea sa desene animate cunoscute, precum „Doctoriţa Pluşica“ sau „Prinţesa Sofia“. Mai mult decât atât, ea a reuşit să intre de două ori în Cartea Recordurilor - pentru cel mai lung concert live susţinut de un copil şi cele mai multe albume vândute de un copil.

Emisiunea „E vara ta!” va fi difuzată la Neptun TV în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18.00.

Tot în această săptămână, la Neptun TV a debutat emisiunea „Black Sea Talk“, realizată de Monixa Coroiu, iar marţi, 12 iulie, în grila de vară intră o nouă producţie - „În briza mării“, un magazin estival realizat de Silvia Pascale.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2188 secunde