Angajații din MTS, în grevă! Mulți trăiesc cu salariul minim

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Angajații din MTS, în grevă! Mulți trăiesc cu salariul minim
Politică 20 Martie 2017 / 15:34 433 accesări 1 comentariu

În timp ce ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, vorbește de dublarea salariilor tuturor categoriilor de bugetari, angajații din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului (MTS) trebuie să trăiască cu un salariu de mizerie. Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a declarat, luni, că situația din MTS nu este "tocmai bună", în condițiile în care jumătate dintre angajați au salariul minim pe economie, iar bugetul nu permite majorări de venituri. „Am avut discuții cu direcțiile din subordine, cu cluburile sportive și cu siguranță trebuie să găsim cea mai bună soluție de rezolvare a acestor probleme“, a declarat ministrul Dunca. El a mai spus că au existat discuții cu reprezentanții Ministerului Muncii pentru creșterea salariilor celor din MTS. Amintim că angajaţii din cluburi sportive, direcţii pentru sport şi tineret şi case de cultură ale studenţilor aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului au anunțat, luni, că vor intra în grevă japoneză. Ei cer recalcularea drepturilor salariale şi aprobarea unui regulament de sporuri.

1 comentariu

Radulescu Camelia 16:15:35 / 20 Martie 2017
castiguri

Oferta imbatabila: oportunitate pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru a aplica la oferta,trimiteti mesajul APLIC la aresa de email:radulescufrr@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde