Antrenorul Carmin Popa continuă la CS Phoenix-Știința Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet feminin

Antrenorul Carmin Popa continuă la CS Phoenix-Știința Constanţa

Sport 15 Iunie 2020 / 09:49 600 accesări

Echipa feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanţa a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, faptul că se va continuă colaborarea cu antrenorul Carmin Popa și în sezonul 2020-2021.

„La vremuri noi... suntem tot noi...

Pentru că mizăm pe continuitate și nu suntem adepții schimbărilor radicale suntem bucuroși să anunțăm că ne-am „ales“ antrenorul care să ne conducă destinele și în sezonul următor. Și cum ultima ediție de campionat s-a încheiat nedecis, dar cu rezultate cel puțin mulțumitoare pentru noi și pentru fanii baschetului din Constanța, n-am găsit nici un motiv pentru care ar trebui să schimbă niște lucruri care au demonstrat că funcționează.

Și ar fi putut funcționa chiar cu rezultate mai bune, însă pandemia de coronavirus ne-a obligat pe toți, cel puțin pentru o perioadă, să ne readaptăm stilul de viață și să întrerupem orice activitate sportivă pentru prevenirea îmbolnăvirii.

În aceste condiții, tot ce ne dorim acum este ca lucrurile să revină cât mai repede la normal și să fim feriți de evenimente neplăcute, astfel încât să putem continua ceea ce am început. Adică să facem performanță!

Chiar dacă la finalul campionatului trecut am terminat în grupă pe locul secund, avem convingerea că încă mai sunt performanțe pe care le putem atinge în Liga Națională și că Phoenix Știința și Constanța implicit încep să devină nume de referință în baschetul feminin din România”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Phoenix Stiinta Constanta.12
Pagina a fost generata in 0.2341 secunde