Antrenorul Martin Stoev a plecat de la CVM Tomis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După aproape patru ani, istoria se repetă Antrenorul Martin Stoev a plecat de la CVM Tomis
Sport 09 Decembrie 2015 / 00:27 1933 accesări 1 comentariu

Lovitură de teatru în tabăra campioanei României la volei masculin. Problemele financiare şi de efectiv cu care s-a confruntat Club Volei Municipal Tomis Constanţa încă de la începutul actualului sezon au dus la înregistrarea unor rezultate mai slabe, iar jocul prestat nu a mai fost la fel de spectaculos ca în ultimii ani. Iar marţi seară, Tomis a mai primit o lovitură sub centură.

Antrenorul bulgar Martin Stoev a decis să părăsească formaţia constănţeană în momentele dificile pe care le traversează clubul, chiar înaintea partidei de miercuri, de la Galaţi, cu Arcada. Această plecare neaşteptată reaminteşte iubitorilor voleiului de o altă dezertare a lui Martin Stoev, care a mai plecat de la Constanţa şi în urmă cu aproape patru ani, la 16 februarie 2012, după care a revenit, în ianuarie 2013, la CVM Tomis.

“A decis să părăsească echipa şi a plecat deja în Bulgaria, motivând că nu există siguranţa financiară pentru partea a doua a sezonului şi în aceste condiţii nu mai poate pregăti formaţia”, a declarat directorul executiv al Tomisului, Serhan Cadâr.

În aceste condiţii, aşa cum s-a întâmplat şi în partida din Liga Campionilor, din Elveţia, cu #Dragons Lugano, antrenorul secund Radu Began va conduce de pe margine echipa constănţeană în meciul de miercuri, de la Galaţi. În vederea acestui joc, voleibaliştii Tomisului vor pleca miercuri la prânz spre Galaţi, partida urmând să înceapă la ora 17.00.

UPDATE miercuri 12.15:

După Martin Stoev, și liberoul sârb Goran Skundric a decis să plece de la CVM Tomis. Miercuri, înaintea plecării spre Galați, Skundric a refuzat să facă deplasarea în vederea partidei cu Arcada, anunțând că joi va părăsi Constanța.

Citeşte şi:

CVM Tomis înfruntă Arcada, la Galați

Antrenorul CVM Tomis, Martin Stoev, a plecat de la echipă!Pagina a fost generata in 0.1449 secunde