Aparatură nouă la Pavilionul B al Sanatoriului Balnear Mangalia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aparatură nouă la Pavilionul B al Sanatoriului Balnear Mangalia
Sănătate 06 Decembrie 2018 / 15:07 121 accesări 0 comentarii
Bogdan Maganu, managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia:

Bogdan Maganu, managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia: "Anul viitor, vom demara proiectul de modernizare a Pavilionului A, care cuprinde și achiziționarea de aparatură nouă."

Conducerea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a decis să eficientizeze activitatea instituției, prin achiziționarea de aparatură modernă, la Pavilionul B, din cadrul instituției medicale. Astfel, pentru anul viitor, vor fi achiziționate: un aparat terapie electromagnetică - Diapulse, un aparat cu unde scurte – Megapulse Senior 265, un aparat de electroterapie 2 canale, având curenți de joasă și medie frecvență - DUO 400, un aparat terapie cu șocuri HI-Tech Shockmater 500, un aparat ultrasunete Pulson 400, o baie galvanică Tasman/E, un aparat aerosol cu încălzitor Nebtime UN 600, o cadă hidroterapie cu dus subacval Almagro și un dus Vichy 102. Valoarea totală a investiției în noua aparatură se ridică la aproximativ 550 mii lei.

Reprezentanții conducerii instituției susțin că modernizarea aparaturii din cadrul Pavilionului B este necesară pentru creșterea punctajului, în relația cu Casa de Asigurări și implicit majorarea plafonului de decontări, începână cu 2019. „Anul viitor, vom demara proiectul de modernizare a Pavilionului A, care cuprinde și achiziționarea de aparatură nouă. La Pavilionul B, încă nu putem depune dosarul pentru reabilitare, întrucât mai avem ceva probleme cu actele de proprietate asupra terenului de sub clădire. Facem deja demersuri pentru întabulare, dar până la soluționarea cazului, am decis să cumpărăm aparatură nouă, astfel încât să putem crește punctajul și să ne majorăm veniturile pe 2019 pentru a compensa astfel diminuarea cauzată de reducerea activității la Pavilionul A, generată de începerea proiectului de modernizare”, a explicat managerul instituției, Bogdan Maganu. El a mai spus că, imediat după clarificarea actelor de proprietate la Pavilionul B, va fi depus un dosar pentru a moderniza și acel corp de clădire, din cadrul SBRM, cu fonduri UE sau guvernamentale.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1844 secunde