Apple lansează noi computere Mac şi tablete iPad cu recunoaştere facială

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Apple lansează noi computere Mac şi tablete iPad cu recunoaştere facială
Tehnologie 30 Octombrie 2018 / 14:18 217 accesări 0 comentarii

Apple va prezenta marţi noile computere Mac şi iPad-uri cu recunoaştere facială, produse care au înregistrat scăderi de vânzări şi venituri, conform celor mai recente rapoarte financiar ale companiei, informează Reuters.

Analiştii se aşteaptă la o nouă versiune de iPad Pro, tableta aflată în competiţie cu Microsoft Surface, cu ecran mai mare, margini înguste şi cu facilitatea de recunoaştere facială de pe noile iPhone, precum şi la un update al computerelor Mac, printre care o variată redesenată a portabilului MacBook Air.

Apple a prezentat deja noile iPhone şi Apple Watches, luna trecută.

Compania a avut, la cea mai recentă raportare de date financiare, în iulie, cele mai slabe vânzări de Mac din 2010 încoace, în scădere cu 13%, în timp ce vânzările iPad au fost mai mici cu 1%, iar veniturile pentru ambele produse au înregistrat scăderi de 5 procente.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1522 secunde