Atenție șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Tomis!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție șoferi! Trafic restricționat pe bulevardul Tomis!

Social 28 Noiembrie 2017 / 09:40 5922 accesări

Repetițiile pentru defilările programate în data de 1 Decembrie au restricționat circulația rutieră pe bulevardul Tomis, marți dimineața. Traficul rutier este deviat pe străzile adiacente, în unele zone formându-le adevărate blocaje.

Reprezentanții Jandarmeriei constănțene transmit că peste 100 de jandarmii constănţeni vor participa în data de 28 noiembrie a.c., între orele 10.00-12.00, la repetiţia generală pentru ceremonia militară organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României, în Constanţa. Astfel, marţi, 28 noiembrie a.c. şi de Ziua Naţională a României, 50 de jandarmi vor defila alături de celelealte forţe şi de tehnica militară, la festivităţile din Constanţa.

Totodată, peste 100 de jandarmi constănţeni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală, vor asigura în ziua de 1 decembrie, măsurile de ordine la festivităţile organizate la Constanţa, în scopul desfăşurării acestora într-un climat de ordine şi siguranţă publică. Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe B-dul Tomis, de la Capitol până la sensul giratoriu -„Lupoaică”.12
Pagina a fost generata in 0.9868 secunde