Au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța!

Sport 18 Mai 2020 / 23:06 1141 accesări

Primăria Constanţa a anunţat că echipele de constructori au intrat cu utilajele pe teren, luni, 18 mai, în Complexul Sportiv „Badea Cârţan”, pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri.

„Toată zona se va schimba la față în următoarea perioadă și va deveni un punct de atracție pentru toți locuitorii orașului. Pe lângă Sala Polivalentă, vor fi amenajate spații de agrement cu multă verdeață”, menţionează Primăria Constanţa.

Sala Polivalentă este un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei, din bugetul Companiei Naționale de Investiții. La această investiție se vor adăuga sume consistente din bugetul local pentru lucrări de amenajare, utilități, împrejmuiri, parcări, iluminat, etc., potrivit primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 de locuri pentru presă şi 150 de locuri VIP.

Proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement.

Sala Polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.12
Pagina a fost generata in 0.2225 secunde