Autospecială ISU “Dobrogea”, implicată într-un accident! Doi pompieri încarcerați!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Autospecială ISU “Dobrogea”, implicată într-un accident! Doi pompieri încarcerați!
Eveniment 04 Noiembrie 2015 / 10:45 1786 accesări 0 comentarii

Doi pompieri, dar și șoferul unei mașini au fost răniți miercuri dimineață, într-un accident rutier produs în municipiul Constanța. Oamenii legii spun că o autospecială a ISU "Dobrogea" care se afla în misiune a intrat în coliziune, într-o intersecție din zona Km 5, cu o mașină. În urma impactului, doi angajați ISU au rămas încarcerați în cabina vehiculului.

Doi pompieri constănțeni au fost răniți miercuri dimineață, după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut în municipiul Constanța, în jurul orei 9.30. Potrivit anchetatorilor, o autospecială MAN a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" aflată în misiune se deplasa pe Șoseaua Mangaliei, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, dinspre zona Gară către Km 5. Autoritățile spun că militarii se îndreptau spre strada Theodor Speranția, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință. În momentul în care au ajuns la intersecția semaforizată cu strada Pandurului, au stabilit polițiștii de la Rutieră, pompierii au trecut pe culoarea roșie. În clipele următoare, autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de un șofer de 55 de ani, din Constanța. Mașina ISU "Dobrogea" a lovit apoi un stâlp din beton, în vreme ce Loganul a fost proiectat pe trotuar, unde a pus la pământ un indicator rutier.

În urma accidentului, doi dintre pompierii aflați la bordul autospecialei au fost răniți și au rămas captivi în cabină. Pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenția colegilor de la Descarcerare. Cei doi, dar și șoferul Loganului au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde au primit îngrijiri medicale. În urma accidentului, traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de mai bine de o oră. Cercetările în acest caz se derulează sub coordonarea unui procuror militar.Pagina a fost generata in 0.1188 secunde