Bărbat arestat preventiv la Constanța, pentru nerespectarea unui ordin de protecţie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat arestat preventiv la Constanța, pentru nerespectarea unui ordin de protecţie

Eveniment 08 Ianuarie 2022 / 17:03 680 accesări

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbătă, după ce a încălcat măsurile impuse printr-un ordin de protecţie emis împotriva sa de către Judecătoria Constanţa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Ordinul de protecţie fusese emis în favoarea unei femei din Agigea, agresată de fostul său concubin.

"La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Rurală din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, de către o femeie, de 35 de ani, din localitatea Agigea, cu privire la faptul că fostul său concubin, de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa de către Judecătoria Constanţa. Acesta ar fi ajuns în faţa imobilului femeii, unde ar fi proferat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în perioada iulie 2021-ianuarie 2022, bărbatul ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile impuse prin ordinul de protecţie emis împotriva sa, ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o pe persoana vătămată", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, poliţiştii l-au identificat pe bărbat, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru încălcarea ordinului de protecţie, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1492 secunde