Bilanţ trist al epidemiei de gripă: Numărul deceselor a ajuns la 98

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bilanţ trist al epidemiei de gripă: Numărul deceselor a ajuns la 98
Sănătate 09 Februarie 2019 / 19:18 381 accesări 1 comentariu

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Încă un deces provocat de virusul gripal a fost înregistrat, fiind vorba de o femeie de 39 de ani din judeţul Prahova, care suferea şi de alte boli şi nu se vaccinase antigripal, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Numărul deceselor a ajuns astfel la 98.

Femeia în vârstă de 39 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1pdm09, a murit vineri, 8 februarie. Ea suferea şi de alte afecţiuni şi nu era vaccinată antigripal.

Ultimele două persoane care au murit de gripă sunt un bărbat de 83 de ani din Dâmboviţa şi o tânără de 17 ani din Dolj, ambele confirmate cu virus gripal tip A.

Cele două persoane aveau condiţii medicale preexistente.

În cazul bărbatului, antecedentele vaccinale nu sunt cunoscute. Tânăra era fără antecedente vaccinale.

Loading...

1 comentariu

... 10:58:32 / 10 Februarie 2019
...

O stire adevarata, nu fabricata: dr oncolog Martin Gore a murit la cateva minute dupa ce s-a vaccinat antigripal; Teodorovici nu se vaccineaza; nici D. Trump, care zice ca vaccinurile nu au nici o eficienta; Bill Gates zice ca vrea reducerea populatiei prin vaccinuri; producatorii de vaccinuri nu-si asuma responsabilitatea pt efete secundare. Deci va veti mai vaccina cu otravuri? Inseamna ca sunteti idioti.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2218 secunde