Black Cube susține că angajații săi investigau un „caz grav de corupție“ în instituții ale statului român

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Black Cube susține că angajații săi investigau un „caz grav de corupție“ în instituții ale statului român

06 Aprilie 2016 / 18:07 442 accesări

Firma israeliană Black Cube, al cărei nume apare în dosarul de hărțuire a procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, neagă acuzațiile că ar fi comis nereguli și susține că angajații săi investigau ei înșiși acuzații de corupție într-un proiect comandat de elemente asociate guvernului român, relatează miercuri Jewish Telegraphic Agency (JTA) și Times of Israel.

"În ultimele săptămâni, compania desfășura un proiect în România la comanda unor elemente asociate guvernului pentru colectarea de probe privind un caz grav de corupție în guvernul român și agenții ale acestuia. În cadrul acestei activități, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce făcuseră descoperiri semnificative", se arată într-un comunicat al firmei israeliene, citat de cele două surse media.

"Inutil de spus că angajații companiei Black Cube respectau legea și că acuzațiile care li se aduc sunt nefondate și false. Avem încredere deplină că adevărul va ieși la iveală și că amândoi vor fi eliberați în următoarele zile pentru a se întoarce acasă", se mai menționează în comunicat.

Taguri articol


12