Când revine canicula. Cum va fi vremea la mijlocul lui august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Când revine canicula. Cum va fi vremea la mijlocul lui august
Vremea 14 August 2017 / 08:00 1300 accesări 0 comentarii

Începutul de săptămână debutează cu vreme normală pentru această perioadă, dar valorile de termice vor creşte treptat, urmând ca în partea a doua a săptămânii să ajungă în pragul caniculei. Luni, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime, în general, între 10 şi 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, estice şi centrale, unde pe arii restrânse vor mai fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, la munte şi pe spaţii mici în celelalte regiuni.

Şi la Bucureşti, luni, valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 17...18 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Marţi, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, local în zonele de munte şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade în sud, iar cele minime între 9 grade în depresiuni şi 22 de grade pe litoral.

Miercuri, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele de deal şi de munte, precum şi în regiunile sudice şi estice, unde mai ales după-amiaza şi seara, pe arii restrânse, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-estul teritoriului, dar trecător şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în Dealurile de Vest şi în estul Transilvaniei şi 34 de grade în sud, iar cele minime între 12 şi 22 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2073 secunde