Candidatul PSD la prezidenţiale va fi stabilit duminică seară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După scrutinul din 26 mai şi înainte de sentinţa în dosarul lui Dragnea Candidatul PSD la prezidenţiale va fi stabilit duminică seară
Politică 21 Mai 2019 / 17:27 1271 accesări 0 comentarii

Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, că PSD se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a afirmat Liviu Dragnea, marţi.

Chestionat dacă merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte al ţării, liderul PSD a spus că prin prisma modului cum şi-a exercitat mandatul Klaus Iohannis, funcţia devine importantă.

„Dacă mă întreba cineva acum un an, spuneam că nu. Că e o funcţie de unde trebuie să izvorască pacea, stabilitatea, medierea în societate, sprijin pentru lucrurile bune, intervenţie când ar trebui schimbat ceva, dar starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru prezidenţiale devine foarte importantă.

Dacă rămâne în continuare Iohannis - eu nu sunt Cassandra - încă cinci ani de zile după 2019, de tot ce s-a făcut în România bun se va alege praful. Din acest motiv cred că trebuie făcute toate eforturile de către cei care nu vrem să mai continue acest personaj ca în noiembrie-decembrie să plece de la Cotroceni.”,a declarat Dragnea.

Tăriceanu, despre candidatura la prezidenţiale: Duminică, după alegeri, vom decide cu PSD

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi, că decizia privind candidatul la prezidenţiale va fi una comună cu PSD, el avansând acelaşi termen ca Liviu Dragnea, respectiv duminică seara, după alegerile europarlamentare.

”Duminică, după alegeri, vom decide cu PSD şi sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat care să fie capabil să-l înfrângă pe actualul preşedinte”, a declarat Tăriceanu.

Dragnea află pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare, dacă va fi condamnat în dosarul angajărilor fictive, după ce DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1805 secunde