Care sunt sporturile de top din România conform caselor de pariuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Care sunt sporturile de top din România conform caselor de pariuri

26 Ianuarie 2022 / 06:00 189 accesări

Pariurile sportive sunt mai populare ca oricând peste tot.Casele de pariuri le permit jucătorilor să plaseze pariuri în confortul propriei case, online și pe telefoanele mobile.Pe o piață atât de intensă, milioane de dolari, euro sau lire sterline pot schimba mâinile într-o gamă largă de sporturi în fiecare zi.Nu este surprinzător faptul că în ultimii ani sute de site-uri sportive de renume au apărut pe internet în întreaga lume, acceptând pariuri pe toate evenimentele sportive populare.

În fiecare an, în întreaga lume, sunt pariate zeci de miliarde de dolari pe pariuri sportive. Pariurile sportive sunt foarte populare în întreaga lume, inclusiv în România.Află care sunt sporturile ce ocupă locurile fruntașe la top case pariuri online în România.

Care sunt cele mai populare sporturi la pariuri?

Când luăm în considerare ce sporturi sunt cele mai populare în rândul pariorilor în ceea ce privește volumul total de pariuri, trebuie să luăm în considerare sumele masive de bani și pronosticuri de pariuri.Atunci când aceste numere sunt luate în considerare, există un clar numărul 1 în ceea ce privește sporturile cu cele mai mari pariuri.Acesta este, fără îndoială, fotbalul.

În continuare, vă prezentăm o listă a celor mai populare 4 sporturi care cresc vertiginos cote la pariuri.

  1. Fotbal

Cel mai popular sport din lume este fotbalul, așa că nu este surprinzător faptul că jocul este cel mai mult pariat sport din România.Aproximativ 70% din toate pariurile din întreaga lume provin din pariuri pe fotbal.Turneul cu cel mai mare volum de pariuri din fotbal esteCupa Mondială FIFA, care are loc la fiecare patru ani.

Printre fani sunt mulți cărora le place să joace niște pariuri pe fotbal.Sunt plasate pariuri pe favorite, cine câștigă meciul, număr goluri, handicap și multe altele. De asemenea, trebuie să recunoaștem că fotbalul dispune de cele mai ridicate cote la casele de pariuri din România.

  1. Baschet

Al doilea sport cel mai popular pe care să pariezi la nivel mondial și implicit în România estebaschetul.Potrivit Asociației Americane de Jocuri, aproximativ 10 miliarde de dolari sunt mizați în baschet.Acest sport a atras atenția pariorilor din România, datorită opțiunilor variate de pariuri, cotelor mărite și multitudinii de campionate.

  1. Tenis

De curând, tenisul a devenit un pariu sportiv popular.Sportul generează miliarde de venituri din pariuri în fiecare an.Majoritatea pariurilor de la operatorii de jocuri de noroc din România se împart celor patru mari turnee de la Wimbledon, US Open, French Open și Australian Open.

Primele zile ale pariurilor live au jucat un rol cheie în creșterea pariurilor pe tenis.Faptul că jucătorii pot paria pe fiecare set individual prin atingerea unui buton a adăugat la atractivitatea acestuia.Este, de asemenea, un sport care este oarecum previzibil în comparație cu alte sporturi.Jucători precum Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer și Andy Murray au dominat de mult jocul masculin.Serena Williams este regina tenisului feminin de mai bine de un deceniu.

  1. Cursele de cai

Sportul regilor a condus odată țara, dar disponibilitatea mai largă a piețelor de fotbal și tenis, precum și pariurile în joc și cash-out, au însemnat că pariurile clasice pe curse de cai au ajuns pe listele prioritare ale pariorilor.Cu toate acestea: numai la Festivalul Cheltenham 2017, jucătorii au pariat 150 de milioane de lire sterline.

Este o piață uriașă, cu evenimente mari precum Grand National, Royal Ascot și Epsom Derby care continuă să atragă pariuri mari, dar în ceea ce privește pariurile zilnice și săptămânale, interesul scade odată cu noua generație de jucători. Însă, chiar și în prezent în România nu există casă de pariuri care să nu ofere pariuri pe curse de cai.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.0948 secunde