Casa în care a fost turnat filmul „Mrs. Doubtfire” a scăpat de furia unui piroman

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Casa în care a fost turnat filmul „Mrs. Doubtfire” a scăpat de furia unui piroman

Monden 08 Ianuarie 2015 / 00:00 578 accesări

Un piroman a încercat să incendieze casa din San Francisco în care a fost turnată comedia din 1993 cu Robin Williams „Mrs. Doubtfire / Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăznit”, în ceea ce pare să fi fost o dispută între un fost pacient şi medicul care este actualul proprietar al vilei. Albie Esparza, purtător de cuvânt al Poliţiei din San Francisco, a anunţat marţi că această reşedinţă, construită în stilul Queen Anne, aflată în cartierul rezidenţial Pacific Heights din San Francisco, prezintă urme considerabile de arsuri pe uşa din faţă şi pe uşa de la garaj, după ce o persoană a folosit câţiva litri de benzină pentru a incendia întreaga reşedinţă în noaptea de luni spre marţi. „Proprietarul casei a simţit fumul, s-a îndreptat spre intrare şi a descoperit că uşa din faţă era în flăcări. Proprietarul a stins repede focul şi a anunţat autorităţile”, a precizat sursa citată.

Incendiul, care a cauzat pagube minore, este investigat de poliţia din San Francisco în colaborare cu pompierii din oraş. „Considerăm că un fost pacient al medicului care locuieşte în acea casă este principalul suspect. A existat o altercaţie între cei doi cu puţin timp înainte de incendiu. Această informaţie ne-a fost oferită de proprietarul casei. Anchetăm această pistă”, a adăugat acelaşi purtător de cuvânt. Numele persoanei în cauză nu a fost dat publicităţii, iar autorităţile nu au oferit presei alte detalii despre altercaţia dintre medic şi fostul său pacient.

Vila respectivă reprezintă o atracţie importantă pentru turiştii din San Francisco şi a devenit un fel de zonă memorială după moartea actorului Robin Williams, care s-a sinucis în august 2014. Sute de admiratori ai săi s-au adunat în faţa acestei case, pentru a depune în memoria actorului buchete de flori şi diverse mesaje. Casa a fost achiziţionată în 1997 de medicul Douglas K. Ousterhout, care, în vara anului trecut, declara pentru NBC Bay Area că este persoana cea mai potrivită pentru a deţine o casă care a apărut într-un film despre un bărbat care se travesteşte într-o bonă în vârstă. Medicul Ousterhout este chirurg craniofacial, care operează persoane transgender. „Transform feţele de băieţi în feţe de fete”, a declarat el pentru acest post de televiziune local în luna august. „Era complet natural să cumpăr această casă”, a adăugat chirurgul american.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1497 secunde