Cât mai râmâne Mihai Tudose prim-ministru?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD dă din nou în clocot! Cât mai râmâne Mihai Tudose prim-ministru?
Politică 12 Ianuarie 2018 / 15:26 1772 accesări 4 comentarii
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier

Mai deunăzi, cotidianul nostru scria că sunt șanse mari să avem un nou „caz Grindeanu“ din cauza unui conflict între liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose. La fel ca și situația lui Grindeanu, care a intrat în dizgrația lui Dragnea, pentru că „asculta de alții“, și de această dată, actualul premier Mihai Tudose stă cu bagajele făcute la Palatul Victoria, deoarece nu mai este pe aceeași lungimne de undă cu președintele PSD. Lucrurile s-au inflamat în ultimele zile odată cu tentativa lui Tudose de mazilire a oamenilor lui Dragnea din Guvern, printre care se numără și ministrul de Interne, Carmen Dan. Din această cauză, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier. El a răspuns astfel după ce a fost întrebat despre declaraţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care a cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după "ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose şi insubordonarea sa faţă de deciziile partidului. "Eu încă sper ca Tudose să rămână premier", a declarat Liviu Dragnea, vineri, întrebat despre solicitarea lui Cătălin Rădulescu. Dragnea a făcut aceste declaraţii la Bacău, el aflându-se în aceste zile într-un turneu prin judeţele Moldovei, unde se întâlneşte cu liderii filialelor PSD. Liviu Dragnea este însoţit de vicepremierul Paul Stănescu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose şi insubordonarea sa faţă de deciziile partidului. Cătălin Rădulescu scrie pe pagina sa de Facebook că ar trebui ca PSD să îşi retragă sprijinul politic pentru Tudose, spunând că premierul a afectat imaginea partidului prin atacurile împotriva unor colegi, prin insubordonare faţă de partid şi prin neasumarea Legilor justiţiei. "Ca membru vechi al partidului meu, PSD, solicit întrunirea de urgentă a CEX -ului, pentru a hotărî, dacă, după ieşirea necontrolată şi nestatutară a premierului Tudose, mai susţinem echipa Tudose - Ciolacu la guvernare, şi dacă după ieşirile repetate în mass- media, contrare pozitiilor partidului, şi insubordonarea fata de deciziile partidului, mai pot fi menţinuţi in funcţie, aceşti doi colegi, care nu au înţeles nici in ultimul ceas, că nu au ajuns prin niciun concurs în aceste funcţii , ci au fost puşi acolo de către partid şi ca să realizeze programul partidului", scrie Rădulescu în mesajul care începe cu formula "Bravo, Carmen Dan , şah mat!". El susţine că "gravitatea susţinerii Şefului Poliţiei Române, care e vinovat de foarte multe lucruri (care au culminat cu pedofilul poliţist, cunoscut de către acest domn Despescu), asumat de colegul Ciolacu" îl determină să solicite CEX şi parlamentarilor PSD retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose -Ciolacu, "pentru afectarea imaginii partidului în rândul electoratului PSD, pentru scandalurile repetate în spaţiul mediatic, pentru atacurile repetate împotriva unor colegi miniştri ( Rovana Plumb, Sevill Shaideh, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea), pentru insubordonarea faţă de deciziile partidului şi faţă de preşedintele partidului, pentru nedemiterea consilierului personal al premierului Tudose, Piperea, care a cerut schimbarea preşedintelui Dragnea, şi pentru neasumarea legilor justiţiei. Nu am câştigat simpatia a milioane şi milioane de cetăţeni ai României ca nişte colegi să ne facă să pierdem în fiecare zi şi să ne afecteze sistematic imaginea”, conchide Cătălin Rădulescu.

Taguri articol
loading...

4 comentarii

a-mirabilis 05:39:45 / 13 Ianuarie 2018
O siciliana era mai buna oare?

Domnului Prim ministru cu gandire anticipativa ca jucator de sah ,cunoscuta mutare ,,cambitul damei'' se pare ca nu i-a fost cu folos .A confundat tabla de sah cu esicherul politic gaunos incercand sa faca o prima tura calare sa sara peste un nebun numai ca sa o separe de rege cu un...patrat.Cred ca PSD,ar trebui sa renunte la sah si sa promoveze tablele.Se pare ca alegerea ministrilor este mai eficienta aruncand cu zarul.

Nr.1 10:52:51 / 13 Ianuarie 2018

Sì tu poti sa reusesti.PROIECT B:cariera sigura pentru tine. Opreste-te si vezi despre ce este vorba.Sintem cel mai ambitios si mai serios proiect al Romaniei.Echipa noastra creste zilnic.Te asteptam si pe tine sa faci parte din echipa noastra.Succes asigurat.Detalii mai multe la adresa de email: lucicamiron12@gmail.com

GIGi... 11:00:19 / 13 Ianuarie 2018
"Cu Boc e cel mai bun !"

Ba da cu "BOC și base a fost cel mai bine "..Nu cerea nimeni salarii nu săreau ambasadele ...# rezist era mulțumită...Ce mai lapte....și

Admirabilis 11:22:48 / 13 Ianuarie 2018
5 la sută ?

Atâția susținători și voturi mă mai "primi" partidul MAFIOT PDL-PNL CIUMA GALBENĂ cel care e răspunzător de ce se întâmplă ACUM in Romanika !.."VOI AVEA O LUPTĂ PE VIAȚĂ ȘI MOARTE CU PSD "..SE ȚINE DE CUVÂNT ELEFANTUL ROZ !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.6446 secunde