Ce evenimente a pregătit Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pentru 1 iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce evenimente a pregătit Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pentru 1 iunie

Cultură 28 Mai 2021 / 08:47 834 accesări

Cu ocazia ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI -1 IUNIE 2021, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” invită publicul laevenimentele ce se vor desfășura la sediul instituției, din strada Aristide Karatzali, nr. 16, în ziua de marți 01 iunie 2021.

Astfel, începând cu ora 11.00, micuții sunt așteptați la un spectacol oferit GRATUIT, în această zi specială, și anume piesa adaptată după povestea lui Samuel Marșak „PISICA DOLDORA DE BANI ȘI NEPOȚII EI ORFANI”. Spectacolul recomandat etapei de vârstă 3+, a fost pus în scenă la Teatrul „Căluțul de Mare” de MC Ranin și Lică Gherghilescu, iar muzica a fost realizată de Dumitru Lupu.

Copiii sunt așteptați să o însoțească pe frumoasa dar vanitoasa pisică de Angora, cea bogată și stilată, în multele peripeții prin care va trece, alături de celelalte personaje, bătrânul motan Vasile, cât și Țapul și Capra, Cocoșul și Găina, Purcica vecină, dar și nepoțeii orfani, cei doi pisoi sărmani, ce trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. In distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Tiberiu Roșu.

Menționăm că Teatrul „Căluțul de Mare” funcționează, în această perioadă, la o capacitate de 50%, deci intrarea la spectacol se va desfășura în limita locurilor disponibile.

De asemenea, tot marți, 1 iunie 2021, vă invităm să participați la expoziția de grafică și pictură „OMAGIU COPILĂRIEI”, organizată în parteneriat cu Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța în foaierul Teatrului „Căluțul de Mare” dedicată Zilei Internaționale a Copilului. Expun elevi de gimnaziu și liceu, din cadrul profilului Arte Vizuale, sub coordonarea următoarelor cadre didactice: Apostolache Anca, Apostolache Georgian, Băluță Loretta, Besu Marieta, Ciucălău Roxana, Dimcea Mirela, Gherghe Daniela, Grigore Marcel, Luțai Mihaela, Popa Alexandra, Popescu Crinela, Seceleanu Maria.

Expoziția se va desfășura în perioada iunie-iulie 2021, accesul fiind gratuit, conform programului instituției de spectacole.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1835 secunde