Ce infracțiuni au fost constatate de polițiști în Județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce infracțiuni au fost constatate de polițiști în Județul Constanța

Eveniment 29 Iunie 2022 / 13:01 514 accesări

La data de 29 iunie, în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un minor, de 15 ani, care a condus un autoturism pe strada Fântânele, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 28 iunie, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ion Corvin au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un vehicul de teren pe strada Democrației, din localitatea Viile, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul nu era înmatriculat.

La data de 28 iunie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Negru Vodă, din localitatea Plopeni, având plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La data de 28 iunie, în jurul orei 07.15, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Fabricii din localitatea Râmnicu de Jos, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 iunie, în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mare din localitatea Cogealac, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că polița RCA este expirată, motiv pentru care i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1895 secunde