Ce obiecte nu trebuie să împrumuţi NICIODATĂ!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce obiecte nu trebuie să împrumuţi NICIODATĂ!

Lifestyle 13 Septembrie 2018 / 17:54 710 accesări

Ştim cu toţii că nu trebuie să împrumutăm niciodată pieptenele sau periuţa de dinţi ale unei alte persoane. Cu toate acestea, există multe lucruri personale pe care le oferim persoanelor apropiate în caz de nevoie, fără a conştientiza pericolul în care ne punem sănătatea, scrieBrightSide.me.

Căşti - Fiecare persoană are un echilibru unic al florei din ureche. De fiecare dată când decidem să împrumutăm căştile unui prieten, riscăm să distrugem acest echilibru.

Luciu de buze şi ruj - Trebuie să ştii că boli, cum ar fi herpesul, pot fi transmise cu uşurinţă prin folosirea mai multor persoane a aceluiaşi ruj sau luciu de buze.

Agrafe şi bigudiuri – Același regulă se aplică tuturor accesoriilor de păr care intră în contact cu scalpul.

Prosoape - Umiditatea crescută în interiorul băii transformă treptat ţesătura umedă a prosopului într-un teren de reproducere perfect pentru mucegai, bacterii şi ciuperci.

Papucii de interior - Când primim oaspeţi, este normal să le oferim papuci. Dar ar fi bine să cumperi o pereche sau două pentru a fi folosite numai în astfel de ocazii. Picioarele inevitabil încep să transpire şi astfel creează condiţiile perfecte de reproducere pentru ciuperci.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1952 secunde