Ce spune ministrul Sănătății despre secțiile de pediatrie?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce spune ministrul Sănătății despre secțiile de pediatrie?
Sănătate 01 Iunie 2018 / 11:41 564 accesări 0 comentarii

Sorina Pintea, ministrul Sănătății a vizitat, pe 1 iunie, Spitalul de Pediatrie din Pitești.

"Am vrut să marcăm ziua de 1 iunie alături de copiii care au nevoie de noi", a spus Sorina Pintea.

Ministrul Sănătății a mai declarat că este necesară o mai mare atenție pentru domeniul pediatrie.

"Trebuie făcute mai multe pe secțiile de Pediatrie de la nivel național. Avem nevoie de medici de terapie intensivă si mai multe dotări în secțiile de recuperare", a declarat ministrul Sănătății în timpul vizitei.

''Ceea ce mi-a plăcut foarte mult în acest spital a fost zona de recuperare, pentru că, atât la adulţi, cât şi la copii, pe zona de recuperare România stă foarte prost. Adică am investit foarte mult în zona de urgenţă, în pre-spital, pacientul este adus, începem să investim în spitale, dar după ce am terminat perioada acută, lucrurile stau mai prost. În primul rând, ar mai trebui nişte medici de Terapie Intensivă, ar mai trebui dotări pe zona de recuperare şi dotări de aparatură medicală pe toate celelalte secţii'', a afirmat Sorina Pintea.

Vizita ministrului la Spitalul de Pediatrie din Piteşti a fost prilejuită de punerea în funcţiune a unui Computer Tomograf şi de inaugurarea Secţiei de Recuperare, care a fost renovată în întregime.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a participat vineri, la Piteşti, şi la deschiderea lucrărilor conferinţei naţionale medicale organizată de Consiliul Judeţean Argeş, unde au fost abordate temele ''Reforma în rezidenţiatul din România'' şi ''Un copil sănătos e un copil educat - Educaţie pentru sănătate''.Pagina a fost generata in 0.1744 secunde