Celebrul actor Steven Seagal, angajat la ministerul rus de Externe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Celebrul actor Steven Seagal, angajat la ministerul rus de Externe

Monden 05 August 2018 / 18:01 1441 accesări

Guvernul de la Moscova a anunţat sâmbătă că l-a numit pe Steven Seagal ca reprezentant special pentru relațiile umanitare cu Statele Unite ale Americii.

Actorul american va fi responsabil pentru promovarea "dezvoltării în continuare a relațiilor ruso-americane în domeniul umanitar, inclusiv a interacțiunii în domeniul culturii, artei și schimburilor publice și de tineret, printre altele", se arată în declarația ministrului Afacerilor Externe al Rusiei. Totodată, s-a subliniat faptul că este "o poziție socio-politică, care nu implică compensații economice".

"Este un caz în care diplomația populară și diplomația tradițională se reunesc, iar în practica internațională este posibilă paralela cu funcțiile Ambasadorilor Bunăvoinței ai Organizației Națiunilor Unite", se mai afirmă în nota ministerială.

Președintele rus Vladimir Putin i-a dat pașaportul rus actorului Steven Seagal - născut în Statele Unite - în noiembrie 2016. Cu această ocazie, liderul de la Kremlin și-a exprimat dorința ca acest gest să fie o reflectare a îmbunătăţirii relațiilor dintre Moscova și Washington.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2162 secunde