Cercetări pentru achiziția unor sisteme de informare dinamică a călătorilor CFR!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cercetări pentru achiziția unor sisteme de informare dinamică a călătorilor CFR!
Eveniment 14 Iunie 2018 / 11:33 672 accesări 0 comentarii

Pe 14 iunie 2018, la sediul Federației Naționale Feroviare Mișcare Comercial Vagoane, reprezentanți ai Direcției de Poliție Transporturi din cadrul IGPR au solicitat documente în cadrul procedurilor demarate cu privire la un dosar aflat în cercetare.
Obiectul dosarului îl constituie achiziția unor sisteme de informare dinamică a călătorilor, de către CFR Călători.
Așa cum bine se știe, conceptul campaniei de responsabilizare socială #SEPOATE, prin care se urmărește strângerea unui număr de semnături pentru sensibilizarea decidenților cu privire la necesitatea investițiilor imediate în calea ferată, a presupus folosirea unui vagon inscripționat cu numele campaniei, ca soluție principală de comunicare.
Vagonul a fost dotat cu un sistem experimental audio-video pentru informarea dinamică a călătorilor, aceasta inițiativă fiind exclusivă și asumată în detaliu de către conducerea CFR Călători din acel moment.
Federația noastră nu a avut și nu are nici un fel de legătură cu societatea comercială care a instalat și implementat, în toamna anului trecut, cu titlu experimental, acel sistem audio-vido, aspect comunicat și astăzi, celor care au cerut detalii despre acest subiect.
Am pus la dispoziția organelor competente toate documentele generate de derularea uneia dintre cele mai de succes campanii de comunicare realizate vreodată de o federație sindicală.
Precizăm că întreaga conducere a FNFMCV a răspuns promt cererilor venite din partea organelor abilitate și a dat concurs eforturilor instituțiilor statului de a lămuri aspectele din dosarul respectiv, semnează reprezentanții Biroului Executiv FNFMCV.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.183 secunde